Bill POV.

Wanneer we ergens zitten om wat te eten kijk ik even naar Stefano en ik zie z'n ogen gewoon stralen. Voor hem is dit echt fijn, zo met z'n vieren even eten. "Jullie kunnen ook een trio relatie beginnen. Dan kan je samen wonen met papa en met jouw Tomi," zegt Stefano en ik begin te hoesten. Hij is tien, hoe komt hij aan informatie over een trio relatie? Ik weet dat, dat soort relaties echt bestaan, maar dat werkt toch echt alleen als je met z'n drieën echt verliefd bent en Jerry is 100% niet Tom z'n type. Ook al weet ik dat ook niet zeker, want Clay en ik zijn ook allebei superverschillend, dus Tom z'n smaak is duidelijk uitgebreid.

"Dat soort dingen zeg je niet," zegt Jerry dan.

"Sorry papa," zegt Stefano en ik neem Tom z'n hand vast. "Ik wou alleen maar met een idee komen," zegt Stefano zachtjes.

"Dat weet ik lieverd en dat is okay," stel ik hem gerust en ik kijk Jerry even waarschuwend aan, want ik wil niet dat Stefano zich rot gaat voelen.

"Bill, zou je binnenkort eens een dagje alleen weg willen met Stefano?" Vraagt Jerry dan.

"Ja, dat lijkt me leuk," zeg ik.

"Mag dat eindelijk?" Vraagt Stefano vrolijk en ik glimlach even.

"Van mij mag het," zegt Jerry waarna ik naar Tom kijk.

"Is volgende zaterdag okay?" Vraag ik aan Tom en ik zie Tom even knikken.

"Is het niet te zwaar met je zwangerschap? Het mag ook na de bevalling," zegt Jerry.

"Nee, het is okay, het is niet dat ik binnen nu en twee weken al moet bevallen," zeg ik en Jerry knikt even waarna de afspraak officieel staat.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihi dat gaat leuk worden
    En die opmerking Hihi

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen