Thomas POV.

"Mark, jij moet Leentje nu op schoot," zeg ik tegen Mark en hij knikt even waarna Bill Leentje aan Mark geeft. "Jij wilt haar andere papa wel zijn, toch?" Vraag ik en Mark kijkt mij even verbaasd.

"Dat hoeft nu nog niet allemaal vastgelegd te worden. Of het is zelfs zo dat Mark sowieso op papier voor z'n achttiende niet als Leentje's andere vader kan worden gezien. Bij jou is het duidelijk, jij bent d'r papa en dat mag gewoon op de papieren staan, maar bij Mark is dat niet zo, dus is dit gesprek misschien iets voor later?" Stelt Bill voor.

"Maar Leentje gaat toch ooit praten," zeg ik.

"Maar dat duurt ook nog wel even. Het komt wel goed," zegt Bill en ik knik even waarna ik naar Mark en Leentje kijk. Ik kan niet wachten tot ik volwassen ben en ook met Mark een kindje kan krijgen. Als ik Leentje al zo leuk vind wil ik niet weten wat ik dan bij dat kind ga voelen. "Thomas, je zit ineens wel heel diep in gedachten," zegt Bill.

"Oh, sorry, ik dacht aan later," zeg ik met een glimlach.

"Ja, fantaseren is goed," zegt Bill en ik knik even waarna ik mijn arm om Mark heen leg.Die avond lig ik naast Mark in bed wanneer hij ineens gillend wakker wordt en gelijk kijk ik hem aan. "Nachtmerrie?" Vraag ik en Mark haalt z'n schouders op. "Waarover?" Vraag ik.

"Ik wil er niet over praten," zegt Mark en hij draait zich van mij weg en ik bijt even in mijn lip. Ik vind het niet leuk als Mark zo doet.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Thomas je hebt zelf trauma en Mark nu ook
    Die moet leren praten wat moeilijk is

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen