Bill POV.

Het feest is nog maar twee uur oud wanneer Ryan al bijna in slaap aan het sukkelen is. "Voor hem is zo'n feestje duidelijk nog te vermoeiend," fluistert Tom mij toe en ik knik even.

"Ik ga hem naar bed brengen. Ik ga hem niet nog meer vermoeien met dit feest," zeg ik en Tom knikt waarna ik naar Ryan toe loop. "Lieverd, je gaat naar bed," zeg ik.

"Nee, ik wil op dit feestje blijven," zegt Ryan.

"Je bent te moe lieverd. Er komen nog wel eens feestjes, goed?" Stel ik voor waarna Ryan toch maar knikt en ik neem hem mee naar boven, waar ik hem met moeite uit z'n bijenkostuum krijg, maar uiteindelijk is het toch gelukt. Ik laat hem dan z'n tanden ook poetsen waarna hij mij een knuffel geeft.

"Slaap lekker papa," zegt Ryan.

"Jij ook lieverd," zeg ik met een glimlach en zodra hij in slaap is gevallen loop ik terug naar beneden. "Oh, is het feestje voorbij?" Vraag ik.

"Ik heb Ron en Scott ook naar bed gestuurd, want ik wil je," fluistert Tom en ik bloos even waarna Tom mij meetrekt naar onze slaapkamer. Hij duwt mij tegen de muur en begint mij te zoenen waarna we voorzichtig onze kostuums uittrekken en uiteindelijk staan we naakt tegenover elkaar.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Hihi wie is er nu seks verslaafd eigenlijk 🤣

  1 week geleden
  • syllie1992

   Allebei, I guess:P

   1 week geleden
  • Luckey

   Hahaha dat is zeker waar 🤣

   1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen