Foto bij Hoofdstuk 20.

Jacob nam mijn gezicht weer liefdevol in zijn handen en drukte een kus op mijn lippen. Zijn warme handen voelde vertrouwd op mijn wangen en een glimlach vormde rond mijn lippen.
'Je weet niet hoe blij je me hiermee maakt,' fluisterde hij.
Ik bloosde en keek naar de grond. Wachtend op het moment dat hij mij zou vertellen dat hij ook van mij hield, maar hij zei niks.
Ik opende mijn mond om wat te zeggen, maar sloot hem weer toen ik bedacht dat ik niet wist wat ik moest zeggen.
'Ik heb zo lang gewacht tot je dit zou zeggen,' zei hij zacht en trok me dichter tegen zich aan. Hij legde zijn hand onder mijn kin en duwde hem zacht omhoog. Ik keek in zijn prachtige donkerbruine ogen en voelde mijn benen zwak worden.
'Kwop kilawtley,' fluisterde hij bijna onhoorbaar. Ik voelde zijn adem op mijn lippen en ik leunde iets naar voren. Hij drukt zijn zachte lippen op de mijne en zoende mij zacht en teder. Ik zoende hem gretig terug terwijl ik mijn handen in zijn nek legde en mezelf nog dichter tegen hem aan duwde. Hij legde zijn handen onder mijn kont en tilde me gemakkelijk op. Ik sloeg mijn benen om zijn middel en voelde hoe hij mij zacht tegen een boom aan duwde. Ik grijnsde breed tussen het zoenen door en een zucht van verlangen verliet mijn lippen. Hij stopte even om vervolgens verder te gaan in mijn nek.
'Jacob,' kreunde ik van genot en een brede grijns vormde rond zijn lippen. Zijn prachtige witte tanden ontbloot.
'Ja?' vroeg hij zacht en drukte nog een kus op mijn mondhoek.
'Niet hier,' fluisterde ik zacht.
Hij knikte en strook een pluk haar achter mijn oren. 'Geen zorgen, dat was ik niet van plan.'
Ik wilde niet dat ik ontmaagd zou worden in een bos. Mijn eerste keer moest speciaal zijn, het moest lief zijn en teder. Van wat ik wist zou de eerste keer pijn gaan doen, althans dat is wat ik wist van de films en de boeken. Als het al pijn zou doen met een gewoon mens, hoe zou het dan voelen met een wolf? Zou Jacob het hard en wild willen hebben? Of zou hij geen idee hebben wat hij moest doen?
'Becca?' Hij glimlachte terwijl ik een paar keer knipperde om weer op aarde te komen. 'Waar zit je met je gedachten?' grinnikte hij.
'Ben jij nog maagd?' vroeg ik zacht en keek hem nieuwsgierig aan. Hij zette me weer met beide benen op de grond en haalde een hand door mijn haren.
'Ik heb op jou gewacht.'
Ik glimlachte naar hem en voelde opluchting. Tuurlijk had het niet uitgemaakt als hij geen maagd meer was, maar hoe speciaal was het als het voor beide de eerste keer was?
Ik kreeg een kleur op mijn wangen en speelde wat met mijn nagels. Jacob krulden zijn vingers in de mijne en liep een stukje verder het bos in. Ik volgde hem en kneep zachtjes in zijn hand van geluk. Als Eliza dit zou horen, zou ze uit haar dak gaan. Dat wist ik zeker.
'Wat is dat wat je net tegen me zei?'
'Wat bedoel je?'
'Ik kon het niet verstaan.'
'Kwop kilawtley?'
Ik knikte en fronste mijn wenkbrauwen, wachtend op een antwoord.
'Het betekent "blijf voor altijd bij me" in Quileute,' Hij wreef met zijn duim over mijn vinger terwijl hij mijn hand vasthield en ik voelde hoe mijn hart een sprongetje maakte.
'Als je me niet opeet wil ik dat best doen hoor,' grapte ik en ik hoorde zijn hese lach als reactie.
'Ik zal mijn best doen, maar kan niks beloven.'
'Meen je het echt?' vroeg ik wat serieuzer. Ik wilde weten waar we nu stonden. We waren duidelijk meer dan vrienden, maar officieel hadden we nog geen relatie. Of ging dat gewoon vanzelf? Ik wilde niets liever dan bij Jacob horen. Jacob stopte weer met lopen en draaide zich naar mij toe. Hij klemde zijn grote warme hand iets strakker om de mijne.
'Becca, vanaf het eerste moment dat ik jou zag, wist ik dat wij voorbestemd waren. En dat klinkt misschien gek, maar dat is een wolven dingetje. Is het je niet opgevallen hoe snel wij aan elkaar gehecht waren? Je hebt zelf een paar keer gezegd dat het lijkt alsof we elkaar al een lange tijd kennen. Dat het vertrouwd voelt met mij.'
Ik trok mijn wenkbrauwen op en keek hem niet-begrijpend aan. 'Maar wat nou als ik niet verliefd op jou was geweest? Of geworden?'
'Dan zou ik je alsnog willen beschermen, als een beste vriend of als een broer. Maar net waar jij behoefte aan hebt.'
'Hoe wist je dan dat ik gevoelens voor je had? Jij was degene die mij kuste in de auto.'
'Ik waagde het erop,' grapte hij met een brede grijns op zijn gezicht.
'Daar geloof ik helemaal niks van.'
'Oké oké, je hebt me door. Als jij mij niks gevonden had, was je ook niet gaan flirten met mij. Dan had je mijn nummer niet gevraagd die eerste avond dat ik je thuisbracht.'
Hij had gelijk, voor een buitenstaander was het duidelijk geweest. Eliza had me ook direct door, dus hoe makkelijk had het voor Jacob geweest.
'Maar, meen je het? Wil je echt dat ik voor altijd bij jou ben?' wilde ik nog steeds weten.
'Ik zou niets liever willen,'
'Wacht maar, ik kan behoorlijk vervelend zijn. Of als je een keer wakker wordt naast mij zonder make-up. Dan schrik je pas. Dan ga je wel twijfelen of we echt voor elkaar bestemd zijn.'
Eerlijk gezegd geloofde ik dat laatste niet. Hoe kon hij dat nou weten? Dat lees je toch alleen maar in boeken en dat zie je in films. Maar goed, Jacob was ook een wolf en dat was ook niet normaal.
'Wacht maar tot je mij als wolf ziet, dan schrik je pas,' kaatste hij terug. En hoewel hij het als grapje bedoelde, voelde ik er een kern van waarheid en angst achter zitten. Hij maakte zich daar zorgen over en eerlijk gezegd werd ik met de minuut nieuwsgieriger naar hem als wolf.

Reacties (1)

  • Slughorn

    Ze zijn zo lief samen (:

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen