Bill POV.

"Tom, ik voel mij schuldig naar Gerdine toe," zeg ik zachtjes.

"Maar waarom dan lieverd?" Vraagt Tom.

"Ze groeit zo snel. Wat als ze straks oud genoeg is om naar een speelpleintje te gaan, met ons erbij natuurlijk. Ik bedoel, dan zitten we hier nog, maar er is geen speelpleintje in de buurt en hier heeft ze zo weinig ruimte om te spelen," zeg ik zachtjes.

"We verzinnen wel wat hoe we Gerdine tevreden kunnen houden zolang we hier zitten. Zij gaat niks anders gewend zijn. Zij beseft dan nog geen eens dat er een mogelijkheid is om ergens te wonen met meer ruimte," zegt Tom.

"Ik wil haar gewoon gelukkig maken, want de dingen die zij dan misschien mist, wat we later ons tweede kindje, als we die krijgen, wel gaan kunnen geven," zeg ik eerlijk.

"Ach schat, dat komt wel goed. Ik ga zo met de auto naar een plek waar ze even in de zandbak kan, of even op zo'n veilige schommel voor kleine kinderen. Ik doe dat zo voor haar," zegt Tom.

"Okay," zeg ik zachtjes en ik kijk even naar Gerdine die met haar handje onder het kastje gaat. "Dat is bah," zeg ik gelijk en ik loop naar Gerdine en til haar op en kijk naar d'r handjes. "Laten we die maar even wassen," zeg ik en ik kijk even naar Tom.

"Kan jij eronder misschien stofzuigen?" Vraag ik en Tom knikt waarna ik met Gerdine naar de kraan loop.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihi
    Nieuwe uitdagingen erbij

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen