Bill POV.

"Schat, wat ben jij eigenlijk van plan qua werk?" Vraagt Tom ineens en ik kijk hem even aan.

"Ik weet niet zo goed," zeg ik zachtjes.

"Het is wel handig om te weten schat. Nu ben ik de enige die geld verdient. Natuurlijk komen we wel goed rond, maar ik wil toch weten wat jij nu wilt. Ik vind het niet erg als je zegt dat je huisvader wilt zijn. Dat accepteer ik gewoon, maar dan moet dat wel zijn wat je echt wilt," zegt Tom en ik denk even na.

"Ik zou eigenlijk een eigen bedrijf willen beginnen vanuit huis. Een webshop ofzo, maar ik weet ook dat een eigen bedrijf eerst alleen maar geld kost voordat je ook daadwerkelijk geld gaat verdienen," zeg ik zachtjes.

"Dat is geen probleem. Mijn vader kan helpen met de opzet. Als dat is wat je wilt gaan doen dan is dat okay," zegt Tom en ik glimlach naar hem.

"Dank je Tom. Je bent een schat," zeg ik en Tom glimlacht even.

"Maar de kinderen hoeven dan dus niet naar de opvang?" Vraagt Tom.

"Nee, dat is niet nodig. Ik kan die twee dingen denk ik wel combineren," zeg ik en Tom knikt waarna hij mij een zoen geeft.

"Ik ben trots op je schat," zegt Tom en ik glimlach even naar hem. Ik ben blij met het leven dat ik heb en ik wil thuis kunnen zijn wanneer de kinderen naar school gaan en naar huis moeten en thuis een eigen bedrijf kan er voor zorgen dat ik er ben voor de kinderen, maar toch ook geld in het laatje breng.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Super slim van Bill!
    En hij kan klein beginnen

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen