Lois Maaike Olle


Na dat we onze nagels hebben laten doen, gaan we gelijk door naar de eerst volgende spa resort die een half uur rijden is vanaf het hotel. Echter verblijven we nog maar 3 dagen daar, ik heb zeker zin om weer naar huis te gaan, deze trip was leuk maar ook wel stressvol voor de hele vriendengroep, ik moet zeggen dat we er zeker sterker uit gekomen zijn. Ook heb ik zin om Liam eindelijk te voorstellen aan mijn ouders, natuurlijk ben ik wel zenuwachtig, ik bedoel straks vinden ze hem niet goed voor mij. Morgen zouden we nog naar Disneyland Parijs gaan daar heb ik toch ook wel zin in. Een hand van een van de meiden haalt me uit mijn denk bubbel "we zijn er lieffie." Zegt Lynn zachtjes tegen mij, ik glimlach en stap uit de auto, en samen met de dames gaan we er een leuke dag van maken. Maar vooral lekker genieten en ontspannen aangezien we morgen weer met de hele groep wat moeten doen hebben we dit momentje voor ons zelf echt nodig. Ik glimlach breed als we door de schuifdeuren van de spa resort wandelen. Als we de bandjes geregeld hebben waarmee we door de deur van de spa kunnen lopen we gelijk verder op naar de kleedkamers. Onder het omkleden babbelen we over van alles. "Oeeh, dit is je nieuwe bikini! Staat je echt leuk schat." Complimenteer ik Lynn als ze omgekleed is "dankje" glimlacht ze, ik doe mijn bikini ook goed. Dan lopen we door na de spa ruimte, "zullen we even zwemmen? Anders is het straks zo frisjes als we terug komen van een sauna of bubbelbad." Stelt Lynn voor "ja is goed" zeg ik en iedereen stemt in.

Na het zwemmen bezoeken we nog een lekkere hete infra rood sauna, ughh ik had dit echt nodig, even niks hoeven te doen. Genietend van de warme stralen, babbelen we zachtjes over meiden dingen. Zachtjes grinnik ik mee, we zijn toch bijna de enige in de cabine. "Ugh, ik heb echt zo geen zin in examenjaar. Ik loop vrij veel achter ook, hoe ga ik dat in godsnaam nog inhalen op tijd?" Klaagt Lynn lachend, "ugh Lynnie, ik voel je, maar hey je hebt ons en de boys. We slepen elkaar er gewoon doorheen, heb je al gekeken naar vervolg opleidingen?" Vraag ik haar geïnteresseerd "goeie Lois, eigenlijk nog niet maar ik denk dat ik de studie, dierenartsassistente paraveterinair wil gaan doen, het lijkt mij zo gaaf om die diertjes te kunnen helpen. Misschien ga ik wel voor dierenarts zelf!" Zegt ze dan enthousiaster dan dat ze was. "Ja moet je doen, die studie is gewoon voor jou gemaakt." Moedigt Eva haar aan, glimlachend kijk ik hun aan. Vol passie vertellen we allemaal over onze vervolg opleidingen. "Oh, ik heb eigenlijk best wel trek. Zullen we wat gaan lunchen?" Zegt Ciara dan opeens. "Ja is goed kom ik heb al iets gereserveerd waar we wel alvast kunnen zitten." Zegt Lynn glimlachend. We knikken en lopen met haar naar het restaurant.

Meteen nemen we plaats bij de tafel, die voor ons gereserveerd was. Tijdens het wachten op het eten, praten we en lachen we met elkaar. Lachend met haar ogen nipt Lynn aan haar smoothie, "oh dit had ik echt nodig meiden." Mompelt ze tevreden, wat een glimlach op mijn snoet tovert, ik ben echt blij dat ze zich al weer wat beter voelt dan vanochtend. Ons eten komt er aan en genietend beginnen we te smikkelen. Als we onze lunch op hebben, gaan we is naar boven om te kijken wat de jongens allemaal aan het doen zijn. Na mijn badjas nog even goed gedaan te hebben, pak ik mijn telefoon uit mijn kluis 'Hey, hoe is het met jullie? Vooral met jou eigenlijk Liam. Ik mis je zeker, maar heb het naar mijn zin.' Stuur ik naar Liam "Hey schatje, met mij gaat het prima alleen ik mis je wel. Met de rest gaat het goed, alleen Louis maakt zich steeds zorgen om Lynn." Stuurt Liam mij. 'Ah ik snap het, zou ik ook zijn geweest als ik Louis was. Maar het gaat goed met haar, wat hij wel weet aangezien ze net een berichtje naar hem gestuurd heeft. Genoeg over hen wat dacht je van een lekker kampvuur avond met marsmellows?' "Lijkt me heerlijk ik zie je vanavond love, ga lekker terug naar de meiden en geniet van je spa dagje." Stuurt hij dan weer terug. 'Dankje Li, ga ik zeker doen, tot vanavond. Love you(H)' "I love you too(H)" glimlachend berg ik mijn telefoon weer op en loop ik met de meiden weer naar beneden.

De laatste uurtjes van de spa slaan in en ik geniet nog even extra van de bubbelbaden, kruidenbaden enz.

Sorry guys, klein hoofdstukje vandaag:)er komt nog meer beloof ik(K)(K)(K)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen