Ok, ik heb iets geprobeerd.

Ik krijg steeds meer het gevoel dat dit een slecht, impulsief idee is maar ik doe het toch.
Zie hier mijn studie over Chray op zijn Capitools!!

De laatste dagen is er heel wat gesproken over Day uit D7 en Chris uit D11. Zelf blijven de tributen volhouden dat ze enkel bondgenoten zijn, maar wij weten wel beter!

Laatst zijn de twee samen gespot op een feestje terwijl Chris de hoody van zijn vriend aanhad. Bovendien is hij altijd op Day's verdieping te vinden en volgens ons is dat niet omwille van Jade.
Er circuleren ook geruchten dat Chris bijna flauwviel toen hij Day zag in de coulissen voor de interviews. Dat zijn toch niet alleen bondgenoten meer?

Of denk jij daar anders over?
En welke shipname vind jij het best?
Laat het weten in de reacties!!

Reacties (1)

 • Deparnieux

  Als Chris en Day dan een setje zijn, ben ik voor de naam Chray. maar ik zou het leuker vinden als Luna en Day een setje zouden worden. Leven Lunay!!!
  Die eeuwige vrijgezel van een Chris gaat het wel redden hoor.

  5 dagen geleden
  • Megaeraaa

   Ja, zij zijn ook echt schattig samen!
   Ik vind de twee ships wel leuk. Sinds de herschrijving is Chray wel populairder aan het worden, maar Lunay blijft ergens toch bestaan.
   Ik vind denk ik Lunay ook leuker, maar Chray is ook schattig en dat zou zo zielig zijn voor Chris dus ik weet het niet meer echt.
   Of hij het gaat redden is nog maar de vraag, ze zitten tenslotte in de HongerspelenxD
   eigenlijk zou het het beste zijn voor iedereen als Day wint en Lunay een ding wordt want Chray kan het toch niet meer samen redden:(en dan heeft Luna tenminste nog wat troost denk ik

   5 dagen geleden
  • Deparnieux

   Ja, dat inderdaad

   5 dagen geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen