Tom POV.

De volgende ochtend zet Bill de taart voor mijn neus. "Het was de bedoeling dat de taart zou klaarstaan op het moment dat jij thuis zou komen van je tour, maar ehm, ja," zegt Bill.

"Dat is okay schat. Ik vind het heel lief dat jullie deze taart voor mij hebt gebakken," zeg ik.

"Het glazuur heeft Michiel er op gespoten, dus dat is misschien niet zo netjes, maar ik wou hem erbij betrekken omdat hij jou zo heeft gemist," zegt Bill.

"Dat snap ik en dat is ook helemaal niet erg. Dat maakt deze taart extra speciaal," zeg ik en Bill glimlacht en ik kijk even naar Michiel die mij aankijkt.

"Trouwens, we hebben de afgelopen tijd weer veel fanmail ontvangen," zegt Bill en hij wijst naar vijf grote zakken vol met post.

"Oh, wow, dat wordt nog wat om alles te lezen," zeg ik en Bill lacht.

"Het hoeft ook niet in één dag," zegt Bill en ik knik even en kijk in de zakken en zie dat er best veel post tussen zit voor hem en mij samen.

"Zullen we het deze middag sorteren op post voor jou, post voor mij en post voor ons samen?" Vraag ik.

"Misschien ook een extra stapel met post voor de kinderen, want ik zag zelfs een paar poststukken voor Michiel," zegt Bill.

"Hoor je dat, er zijn fans die jou ook een schat vinden," zeg ik en Michiel lacht. "En wat met Jildou?" Vraag ik.

"Haar schrijven ze niet rechtsstreeks, maar haar naam staat er soms wel bij," zegt Bill en ik knik even. We zoeken het vanmiddag wel uit en wie weet openen we ook vast wat post, want anders komen we er nooit doorheen. Dat is het nadeel van een tour, dan is het onmogelijk op bij te blijven, iets wat ik als het kan wel probeer.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihi
    Super leuk de taart!!
    De post is leuk bedankt! Gaat ze lukken

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen