Bill POV.

Twee weken later leg ik mijn hele bedrijfsplan voor Tom neer. "Wow, poppen en poppenhuizen, klinkt als een interessante webshop," zegt Tom en ik knik.

"Ik vind dat zo schattig en leuk. Natuurlijk verkoop ik het, ook al geef ik wel de meiden op hun verjaardag iets cadeau uit mijn collectie," zeg ik.

"Heb je al onderzoek gedaan naar waar je het vandaan haalt, want dat zie ik hier nergens staan," zegt Tom.

"Nou, ik dacht eraan ze zelf te ontwerpen. Ik moet alleen nog onderzoek doen waar ik mijn ontwerpen dan echte producten kan laten worden," zeg ik.

"Okay. Geef me één momentje," zegt Tom en ik knik even terwijl Tom online aan het zoeken is. "Kijk, bij deze groothandel kan je vanalles op dat gebied kopen. Ik dacht, misschien kan je zo beginnen. Je webshop vast in de spotlight zetten en dan de tijd nemen voor je eigen bedachte poppenhuizen, want dat lijkt mij wat ingewikkeld om zo te beginnen," zegt Tom en ik knik even. "Wat je wel kunt doen is poppenhuizen zelf in elkaar zetten. Dat kan leuk worden. Dat je een leuke pop niet zelf kan maken snap ik wel, maar een poppenhuis moet kunnen. Volgens mij ben je daar handig genoeg voor," zegt Tom.

"Ik kan het proberen. En dan kan iedereen een uniek poppenhuis krijgen met andere kleuren, oeh, Tomi, ik ben zo enthousiast!" Roep ik uit en Tom lacht even.

"Je gaat het vast uitstekend doen, maar als het niet gelijk loopt, geen stress, dat heeft altijd tijd nodig," zegt Tom en ik knik even.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Tijd heeft het zeker nodig
    Maar wel leuk plan!

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen