Mark POV.

"Maar papa, Thomas zoenen geeft mij een fijn gevoel in mijn buik," zeg ik zachtjes en papa Tom kijkt mij even aan.

"Dat komt omdat je verliefd bent. Hetzelfde gevoel kan je ook krijgen door alleen een knuffel met Thomas. Dat kan ook fijn zijn totdat jullie ouder zijn," zegt papa Tom en ik knik even.

"Okay, ik zal braaf zijn," zeg ik en ik kijk even naar Thomas en ik glimlach even naar hem. Vlak na mijn nachtmerrie voelde ik mij bij niemand prettig. Als papa Tom hier toen gelijk was geweest had ook hij mij niet mogen knuffelen. De moord die ik heb begaan blijft gewoon door mijn hoofd spoken. Net droomde ik zelfs dat ik wel te laat was, ik vermoorde de man alsnog, maar in mijn droom kreeg Thomas nog een kindje en was ik jaloers en vermoorde ik zowel Thomas als dat nieuwe kindje. Ik ben niet zo, maar die droom heeft mij bang gemaakt, want wat als ik wel zo ben.

"Mark, gaat het?" Vraagt papa Tom ineens.

"Sorry papa, ik was aan het denken," zeg ik zachtjes en ik kijk even naar Thomas, Thomas met z'n knappe gezichtje. Ik zou hem nooit kunnen vermoorden. Papa zei altijd dat dromen bedrog zijn, maar ik ben toch bang, bang voor mezelf. Ik voel ineens Thomas z'n arm om mij heen en ik kijk hem aan.

"Niet huilen," zegt Thomas zachtjes.

"Ik, ik huil niet," zeg ik zachtjes en ik voel aan mijn wangen en merk dat die toch nat zijn.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Ahw
  Arme Mark
  Tom moet hem echt in de gaten houden

  1 week geleden
  • syllie1992

   Dat zal Tom vast ook wel doen❤️

   1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen