Erik POV.

Ik neem Timothy mee naar Nancy, maar wanneer we net bij haar staan zie ik Timothy wit wegtrekken en hij rent richting de wc. "Papa!" Roept Nancy.

"Komt goed meid, papa komt zo," zeg ik tegen Nancy waarna ik de hal oploop en geduldig op Timothy wacht.

"Sorry," zegt Timothy wanneer hij weer de hal in komt gelopen.

"Het is okay. Doe het maar rustig aan," zeg ik en Timothy knikt en zodra hij een keer diep in en uit heeft geademt neem ik z'n hand weer in die van mij en loop terug naar Nancy. "Probeer alleen te denken aan de dingen van haar waarin ze op jou lijkt," zeg ik en Timothy knikt even waarna hij bij Nancy op de grond gaat zitten. Gelijk klimt Nancy bij Timothy op schoot en Timothy knuffelt haar stevig. "Ik laat jullie even alleen," zeg ik met een glimlach waarna ik naar benden loop.

"Erik, hoe gaat het nu met Timothy?" Vraagt Bill ineens.

"Hij knuffelt weer met Nancy, dus dat is zeker een vooruitgang," zeg ik en Bill knikt.

"Gelukkig maar. Het voordeel is ook dat hij al een goede band met haar had. Soms is het lastiger als die band er nog niet is. Daarom wouden Tom en ik het ook niet weten bij de eerste tweeling zodat we dat ook niet zo mee hoefden te maken. Natuurlijk konden we er uiteindelijk niet meer omheen, maar toen was de liefde al zo groot dat het niet meer boeide, net zoals dat ik al een band met Samantha had," zegt Bill en ik knik even.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw zo lief

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen