Naam
Cole Esworthy
Leeftijd
18

Bloedstatus
Pureblood, al is hij bij dreuzels opgegroeid.

Afdeling
Ravenclaw.

Innerlijk
Cole valt niet direct heel erg op. In een groep houdt hij zich vaak op de achtergrond en observeert hij vooral. Hij vindt het wel interessant hoe mensen in elkaar steken en vooral, wat daar nog meer achter zit. Hij houdt niet zo van koetjes en kalfjes, al kan hij het wel als hij het nodig acht. Hij komt vaak vrij serieus over, maar kan ook prima lekker ouwehoeren, als hij zich maar genoeg op zijn gemak voelt.
Hij straalt een soort zelfvertrouwen uit die hij niet altijd voelt. Van binnen is hij best wel onzeker, maar dat laat hij niet graag merken. Zeker sinds hij weet dat hij geadopteerd is, zet hij vraagtekens bij veel van zijn overtuigingen. Zo hebben zijn ouders hem altijd meegegeven om stil te blijven en je mening niet te veel te laten doorschemeren, omdat dat irritatie bij anderen kan opwekken. Cole heeft dit altijd braaf opgevolgd, maar eigenlijk heeft hij daardoor altijd een bepaalde kant van zichzelf onderdrukt.

Uiterlijk
Cole heeft bruine krullen, bruine ogen en een vrolijke lach. Hij heeft een heel open gezicht.
Hij is 1,89m lang.

Verleden
Zijn biologische ouders zijn vlak na zijn geboorte omgekomen doordat ze gedood zijn door dooddoeners; hij is toen in een dreuzelweeshuis terechtgekomen en is daar door dreuzelouders geadopteerd. Afgelopen zomervakantie hebben zijn ouders dat echter pas aan hem verteld.

Familie
Hij weet nog bar weinig over zijn biologische ouders. Zijn adoptie-ouders zijn een lief dreuzelstel, Mia en Stefan Esworthy, die zelf geen kinderen konden krijgen. Hoewel hij in een lief en warm gezin is opgegroeid, miste hij wel de aanwezigheid van een broer of zus. Bovendien zijn zijn ouders nogal onzekere mensen die niet een erg sterke eigen mening hebben en die zéker niet durven doordrukken, iets wat Cole daardoor wel wat overgenomen heeft, al is hij in essentie een stuk moediger dan zij. Het is een gevalletje 'nurture, not nature'.

Relaties
- Lee is zijn beste vriend
- Margo en Jordy zijn twee vriendinnen van hem
- Hij heeft ooit een korte fling met Prudence gehad, in hun vijfde jaar
- Geeft bijles aan Theo
- Rosalie voelt als een soort zusje voor hem. Hij kent haar al sinds de basisschool, waar ze bij elkaar in de klas zaten

Extra

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen