Rafaël Wilson
[/right]

RafaëlNaam: Rafaël (Raf) Wilson
Leeftijd: 16
Bloedstatus: Pureblood
Afdeling: Gryffindor
Innerlijk
Rafaël (Raf) is een enorme lolbroek. Hij houdt ontzettend van geintjes uithalen bij anderen, geintjes die ook heus wel eens te ver gaan. Hij is ontzettend zelfverzekerd van zichzelf en is graag aanwezig in de omgeving. Hij is spontaan en makkelijk in omgang. Al is hij wel erg gefocust op zijn twee beste vrienden (Justin en Jordyn). Met hen is hij heel echt en kan hij echt zichzelf zijn, maar dat maakt hem in omgang met anderen wel eens ongemakkelijk. Rafaël neemt ook graag risico's en een uitdaging gaat Raf niet zomaar uit de weg. Dat heeft hem ook meermaals wel eens in de problemen gebracht,
      Op het gebied van liefde is Raf nog een groentje. Hij bloost erg snel als ze naar het onderwerp verplaatsen en Justin en Jordyn plagen hem er graag mee.

Interesses
△ Alle Wemel fop-producten
△ Verweer tegen de zwarte kunsten
△ Strijders van Perkamentus! (daar is hij vorig jaar lid van geweest)


Uiterlijk
△ 1.80
△ lichtbruine ogen

Verleden/Familie
Rafaël is opgegroeid in Manchester. Hij is de zoon van Roger Wilson en Priscilla Wilson, die allebei zeer succesvolle schouwers zijn op het ministerie van Toverkunst. Met tijden en wijle waren zijn ouders op geheime missie, waardoor Rafaël en zijn broer vooral zijn opgevoed door een eigen nanny. Daartegenover stond dat als zijn ouders thuis waren, Raf enorm verwend werd door zijn ouders. Hij kreeg zeker niets te kort. Rafaël vond het thuis al heerlijk om samen met zijn broertje allerlei geintjes uit te halen met hun nanny of met de huiself, waardoor hij dit gedrag met alle liefde doorzette op Zweinstein.
      Afgelopen zomer heeft hij zijn ouders nauwelijks gezien. Nu Voldemort weer rondwaart, hebben zijn ouders extra maatregelen genomen. Ze zijn verhuisd naar een geheime locatie, die een stuk kleiner is dan ze gewend zijn. Hij mocht nauwelijks iets in zijn vakantie. In en uit het huis gaan was vrijwel verboden. Vandaar dat hij nu ook weer opgelucht is om terug te zijn op Zweinstein. Halverwege de zomer kwam echter de moeder van Zoya huilend aankloppen dat Voldemort de vader van Zoya had vermoord. Waar Zoya en haar broertje gebleven waren, was een raadsel. Hoewel Rafaël normaal niet echt veel van Zoya moest hebben, maakte hij zich toch wel een beetje zorgen om haar. Rafaël wist al vanaf het eerste jaar op Zweinstein dat Zoya en hij uitgehuwelijkt waren aan elkaar. Hij mocht dit absoluut niet tegen Zoya zeggen, aangezien haar ouders een reden hadden het geheim te houden. Niet dat Rafaël het wilde vertellen, hij vond het wel prima zo. Alleen resulteerde dat wel in een paar ongemakkelijke zomers waar ze soms dagen met elkaar opgezadeld waren. Raf had niet zoveel met het kille karakter van Zoya, waardoor hij zo angstvallig mogelijk probeert geheim te houden dat ze ooit uitgehuwelijkt aan elkaar zijn. Hopend dat het nooit uitkomt.


Relaties
△ Heeft nog nooit een serieuze relatie gehad. Houdt dit tegen, omdat hij weet dat het waarschijnlijk geen toekomst heeft.
△ Heeft een Haat/liefde verhouding met zijn moeder. Hij geeft enorm veel om haar, maar haat ze om het feit dat hij zelf geen zeggenschap heeft over zijn liefdesleven.


Gryffindor
Rafaël zijn beste vriendin zit in dezelfde afdeling als hem. Jordyn en hij hadden elkaar al vroeg gevonden en zijn een onafscheidelijk team, zowel als beaters als grappenmakers. Officieel moet Rafaël Jordyn puntenaftrek geven als prefect van zijn afdeling, maar dat doet hij alleen om af en toe aan het wakend oog van Zoya te ontsnappen. Met Justin erbij zijn ze net het golden trio. Rafaël is erg gesteld op zijn beste vriend, waar hij vooral veel Quidditch mee speelt. Voor de rest kan hij het goed vinden met de anderen van zijn Quidditch team (Kyra)
      Andreas en Lane zijn niet echt zijn types. Ze zijn voor zijn gevoel een beetje te macho om echt goed te klikken.
      Neutraal: Brenn

Ravenclaw
Rafaël is bij Ravenclaw vooral bevriend geraakt met Roman en Blythe. Met Roman kan hij vooral gezellig kletsen over het Quidditch en soms spelen ze gewoon samen een potje voor de lol. Met Blythe is het gewoon gezelligheid en vooral veel lachen en geiten met elkaar. Ze zijn goede vrienden, al hebben ze elkaar al een tijdje niet gesproken. Vorig jaar op het eindfeest hebben Raf en Blythe met elkaar gezoend, iets waar Raf toch lichtelijk spijt van heeft. Niet omdat de zoen tegenviel of dat Blythe niet leuk of aardig is, maar omdat hij haar niet wil teleurstellen met het feit dat het toch niets kan worden. Blythe weet dat het zijn eerste zoen was, en ondanks dat Rafaël met het huwelijk met Zoya in zijn achterhoofd zit wil hij het toch eens proberen. Blythe is toch wel erg leuk.
      Isabella kent hij via Novalie, al spreekt hij haar weinig. In de tweede en derde hebben ze wel (leuk) contact met elkaar gehad, maar sindsdien heeft Rafaël het gevoel dat Isabella hem haat. Hij probeert het niet persoonlijk op te nemen, want Isabella haat elke jongen. Maar toch heeft hij soms het gevoel dat er meer aan de hand is.
      Neutraal: Jemina, Noah, Nomad

Hufflepuff
Samen met Jordyn is Raf in een 'prank war' geraakt met Mavis en Lee. Rafaël beschouwt hen dan ook gewoon als goede vrienden. Omdat hij echter ook prefect is, moet hij ook hen af en toe puntenaftrek geven. Gelukkig is dit nooit een issue bij hen. (Al beweren ze wel altijd dat hij slecht tegen zijn verlies kan op dat moment).
      Met Novalie is hij ook vrienden. Nu hij erachter is dat ze verliefd op hem is, loopt het een beetje ongemakkelijk. Hij vond het eerder vooral heel erg leuk haar te plagen, maar nu vind hij het lastig in haar buurt te zijn.
      Neutraal: Theo, Maddie, Rosalie en Tilly

Slytherin
Rafaël staat neutraal tegenover de Slytherins. Op Quidditch na voelt Rafaël niet zoveel rivaliteit met Slytherin. Hij kan prima een praatje met ze maken, maar vaak komt het niet verder dan dat.
      Zoya is daarentegen een gevalletje apart. Door haar kille houding mag Rafaël haar niet echt. Door hun pureblood status hebben ze een aantal zomers tijd met elkaar moeten doorbrengen, maar echt chemie was er niet tussen hen. Het feit dat Zoya met liefde punten aftrekt of dreigt punten af te trekken als hij niet goed zijn best doet als Prefect helpt daarbij ook niet. Maar dat is nog niet het ergste van alles. Een aantal zomers geleden hebben Rafaël zijn ouders hem terzijde genomen en hem verteld dat hij uitgehuwelijkt wordt aan Zoya. Dit is voor Zoya nog een geheim, wat Rafaël het liefst ook zo houdt. Niemand hoeft te weten dat hij voorbestemd is om te trouwen met haar.


Huize Wilson
Wilson Manor is groot, een gebouw met drie verdiepingen en een groot perceel eromheen. Op de eerste verdieping heeft ze zo'n vijf ruimte slaapkamers, waarvan zowel de slaapkamer van Rafaël als die van zijn ouders en broertje een eigen badkamer hadden. Rafs kamer bevindt zich op de eerste verdieping, links van de overloop.
      Het huis ziet er goed spik en span uit. Alles netjes en recht. Rustige, zachte kleuren in het huis.

Extra
* Speelt graag Zwerkbal en is drijver in het Gryffindor team
* Heeft een broertje Michael.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen