Wand: Sycamore wood with a dragon heartstring core, 12 ½" and unbending flexibility. A sycamore tree symbolizes strength, protection, eternity, and divinity. Dragon heartstring wands are loyal to their first owner, but when won, their loyalty and sensitivity will be lessened. This core produces wands that are most prone to accidents in wrong hands, being quite temperamental at times and sometimes (Albeit rarely) acting of their own accord. A wand of unbending flexibility finely tunes itself to its original owner's preferences and doesn't stray from those preferences, even in the hands of a new owner; the new owner will just have to get used to it. ... Unbending wand owners tend to be very confident in themselves and/or in the things they believe in.

Patronus: Nebelung Cat

Jordyn Mariah Kingsley◂
I can and I will. Watch me.

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
NAME     
Jordyn ⋄ [djor-din] ⋄ down-flowing ◂
Mariah ⋄ [mah-rie ah] ⋄ bitter of from the sea ◂
Kingsley ⋄ [kIH-ng-zlie] ⋄ from the king’s wood ◂


AGE     
17 years old ◂
september 22th ⋄ Virgo ◂


GRYFFINDOR CHASER     
Jordyn is een vurige dame die vol passie haar dromen najaagt. Ze is het type dat zich niet aantrekt van de stigma’s in de samenleving en ze doet waar ze zelf zin in heeft. Niet dat ze geen regels kan volgen, maar ze is heel bedreven in het verleggen van de grenzen. Haar cijfers mogen dan wel rond het gemiddelde cirkelen, het Quidditch Field is waar zij thuishoort. Samen me Ashley doet ze niets liever dan Hogwarts zowel op de grond als in de lucht onveilig maken.

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

APPEARANCE     
▸ Hoewel Jordyn er op het eerste gezicht niet zo uitziet, beschikt ze over atletisch gebouwd lichaam. Haar schouders zijn net iets breder dan haar heupen en ze heeft lange benen om tot een lengte van één meter 71 te komen. Ze heeft een brandwond over haar linkerarm tot aan haar schouder en delen van haar linkerheup.
▸ Jordyn heeft een delicate neus, rechte wenkbrauwen en hazelkleurige ogen. Dat laatste is alleen goed zichtbaar wanneer de zon erop schijnt, over het algemeen worden haar ogen omschreven als lichtbruin. Verder heeft ze licht Aziatische trekjes.
▸ Ze heeft schouderlang donkerbruin haar dat in laagjes is geknipt. Jordyn kan haar haren nooit normaal in een staart binden zonder dat er kleine plukjes haar langs haar gezicht vallen. Vaak draagt ze het dan ook los waardoor het na een Quidditch training eruit ziet als een vogelnest.
▸ Ze heeft twee gaatjes in haar oren, maar daar is het bij gebleven wat piercings betreft. Wat accessoires betreft, draagt ze altijd de trouwring van haar overleden moeder aan een ketting om haar hals. Ze heeft een litteken door het uiteinde van haar rechterwenkbrauw en er mist een klein hoekje bij haar voortand: de zichtbare littekens. Vroeger stond ze nu eenmaal bekend als de wildebras en dat is over heel haar lichaam te zien.

EXTRAS     
      likes,
Muggle kaartspellen, Quidditch, winnen, pranks, duelleren.
      dislikes,
Vuur, verliezen, in het krijt staan bij iemand.
      fun fact,
Jordyn gebruikt zo min mogelijk toverkracht. Ze is een groot voorstander van zaken regelen op eigen kracht zonder de makkelijke uitweg te nemen.
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
HISTORY     
Jordyn is opgevoed op een Muggle manier, zonder toverkracht. Haar vader, Jason Kingsley, was een Muggle en haar moeder, Naomi Kingsley, bezat zo weinig toverkracht dat niemand verwachtte dat Jordyn haar krachten zouden manifesteren op een latere leeftijd. Een onfortuinlijk ongeluk heeft geresulteerd dat Jordyn op tienjarige leefijd opgenomen moest worden door de Jeugdzorg. Het ongeluk betrof een toverspreuk van haar moeder die uit de hand gelopen was tijdens het koken. De brand die hierdoor veroorzaakt werd, liet het hele appartementencomplex in elkaar storten en veel mensen zijn om het leven gekomen. Jordyn heeft geluk gehad en was er vanaf gekomen met een brandwond over de linkerhelft van haar lichaam (linkerarm tot schouder en linkerheup tot dijbeen).
      Echter, in al de zes jaren dat Jordyn zich op Hogwarts bevond, is ze erachter gekomen dat de brand niet ontstaan was vanwege een ongeluk maar met opzet aangezien haar moeder haar mening over Voldemort niet onder stoelen of banken stak. Na de dood van beide ouders werd Jordyn opgenomen in het gezin Scamander.
SUBJECTS     
Charms, Defense Against the Dark Arts, History of Magic, Muggle Studies (het enige vak waarvan ze zeker weet dat ze goede cijfers haalt), Potions, Transfiguration

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen