Naam
Nomad Morphew

Leeftijd
17

Bloedstatus
Pureblood
Afdeling
Ravenclaw, al had hij liever in Slytherin gezeten

Innerlijk
Door zijn opvoeding heeft Nomad een bepaalde arrogantie over zich. Hij lijkt zich snel beter te voelen dan anderen, al is dat in de praktijk niet altijd waar. Hij kan heel hard en onaardig zijn, maar soms kan hij ook zijn charmante kant uiten. Hij praat liever niet te veel over zichzelf en al helemaal niet over zijn familie, wat anderen wel eens vreemd kunnen vinden. Zeker binnen Slytherin heeft zijn familie een goede reputatie. Hij is wel gék op zijn broertje Duncan en zal alles voor hem doen.

Uiterlijk
Nomad heeft een dik bos donker haar, en grijze ogen. Hij straalt geen vriendelijkheid uit, maar geeft wel een soort mysterieuze vibe, die sommige mensen intrigeert. Hij lijkt qua uiterlijk erg op zijn vader.

Verleden
Hij heeft altijd geleerd dat status en zuiver bloed enorm belangrijk zijn. Zijn ouders - en dan met name zijn vader - heeft daar bijzonder hard op gehamerd. Toen hij naar Hogwarts ging en werd ingedeeld in Ravenclaw, waren zijn ouders dan ook diep teleurgesteld. Na een jaar vechten tegen het feit dat hij in Ravenclaw zat - hij stond bekend als één van de moeilijke eerstejaars, door zijn agressieve buien - werd hij in zijn tweede jaar rebels tegenover zijn ouders. In zijn eerste jaar deed hij nog heel erg zijn best om met de Slytherins op te trekken, maar in zijn tweede jaar ging hij júist om met mensen met dreuzelouders, om zich van zijn ouders af te stoten. Eén van de mensen met wie hij de beste klik had, was Lee. Toen echter in de vakantie erna bleek dat zij dit niet accepteerden, heeft hij die vriendschappen verbroken en heeft hij Lee op zo'n level pijn gedaan dat hij niet verwacht dat hem dit vergeven wordt.

Familie
Hij is de oudste zoon van Lenin en Vita Morphew. De Morphews zijn een vooraanstaande familie met veel lijntjes binnen het ministerie, met een hoge status die ze ook graag hoog houden. Dat hun zoon in Ravenclaw zit, vinden ze dan ook op z'n zachtst gezegd niet fijn. Duncan heeft nog een jonger broertje, Duncan, die in zijn zesde jaar zit en wél in Slytherin is ingedeeld.

Relaties
- Roman is zijn beste vriend vanaf hun eerste jaar
- Hij heeft wat vrienden binnen Slytherin, maar zal die dit jaar nog meer willen versterken
- Hij is met Zoya opgegroeid omdat hun families elkaar altijd veel bezochten, maar toen hij in Ravenclaw ingedeeld werd, zijn ze wat meer uit elkaar gegroeid. Toen Zoya's vader echter vermoord werd, heeft ze tot het begin van het schooljaar met haar broertje bij zijn familie doorgebracht.

Extra


Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen