Isabella

Isabella FitzgeraldLeeftijd: 16
Bloedstatus: Pureblood
Afdeling Ravenclaw
Innerlijk
Isabella (isa voor kort) is een lief, vooral aardig meisje. Ze is ernom positief ingesteld. Bij haar is het glas altijd halfvol. Ze is heel open over haar gedachten en over hoe ze denkt dat dingen in werking gaan. Daardoor kan ze echter ook behoorlijk naïef zijn. Isabella zal proberen om altijd van het beste van een persoon uit te gaan en geeft veel mensen een kans.
      Ze is daarnaast enorm slim, maar vooral in boekenwijsheid en hoe om te gaan met planten of drankjes. Toveren met haar toverstok is niet echt haar ding. Ze zal nooit opscheppen over haar wijsheid en is behoorlijk bescheiden persoon. Ze weet heel goed wat ze wel en niet kan. Daardoor heeft ze een enorme hekel aan mensen die arrogant zijn of die opscheppen over hun kwaliteiten.
      Ze heeft het ook niet zo op jongens. Meestal vindt ze het botte boeren of juist het tegengestelde dat ze ze zo knap vindt dat ze niet weet hoe ze uit haar woorden kan komen. Noah is wat dat betreft de enige uitzondering.

Interesses
Toverdranken en Kruidenkunde.

Uiterlijk
✔ 1.70 lang
✔ Liefst haar lange rode haar los of in een hoge paardenstaart
✔ Grasgroene ogen

Verleden/Familie
Isabella is van oorsprong een volbloed en ze is de een-na-jongste uit een gezin met vier meiden. Hoewel ze uit een liefdevol gezin komt, was er tussen de zussen onderling altijd sprake van een bepaalde mate van rivaliteit. Vooral haar oudere zusters probeerde altijd baas boven baas te zijn. Isa probeerde wel mee te strijden in de rivaliteit, ze wilde absoluut niet onderdoen voor haar zusters, maar kon vooral in tovenarij erg klunzig zijn. Het is ook de reden waarom ze probeert zo flink uit te blinken in vakken als toverdranken of Kruidenkunde, in de hoop op die manier indruk te kunnen maken op haar zussen en ouders. Al zou ze er nooit over opscheppen. Haar oudere zussen konden namelijk zo overdreven henzelf ophemelen dat ze daar iets op tegen heeft gekregen.
      Tot slot zijn Isa haar ouders de trotse eigenaars van een kruidenwinkeltje in Hogsmeade waar zeldzame ingrediënten worden verkocht voor toverdranken. Haar tweelingzuster Nova bevind zich in Hufflepuff en beide dames zijn in staat om elkanders zinnen af te maken
      In haar tweede jaar is Isa een keer flink vernederd door een aantal Slytherin jongens. Ze heeft het nooit aan iemand durven vertellen, maar daar komt haar haat vandaan.

Relaties
✔ Novalie - Tweelingzus
✔ Blythe en Eileen - Beste vriendinnen
✔ Tilly en Noah - (Goede) vrienden
✔ Ze heeft het niet zo op jongens.


✔ Relatielijst ✔


Ravenclaw
Isa haar beste vriendin Blythe zit net als zij in Ravenclaw. Met haar kan ze gewoon gezellig geinen en lachen. Waarschijnlijk hebben ze ook al genoeg op hun kop gekregen voor hun gegiechel achterin de klas. Ook Noah kan Isabella het erg goed mee vinden. Noah is een van de weinige jongens die ze accepteert, een ontzettend fijne buddy om samen mee te studeren, maar ook iemand waar ze een stuk serieuzere gesprekken mee kan hebben.
      Nomad en Jemina heeft ze het niet zo op, te nors naar haar zin. En Roman?. Tja, hij is een jongen. Dus stom.

Gryffindor
Isa is vooral goede vrienden met Kyra uit Gryffindor. Kyra is vaak wat gedurfder dan Isabella en kan haar soms wat uit haar schulp trekken.
      Margo en Isa maken wel eens een praatje met elkaar, maar echt vrienden zou ze hen niet noemen. Hetzelfde geldt voor Jordyn. Isabella had verwacht dat ze Jordyn niet zou mogen, zeker niet omdat die veel met Rafaël optrekt. Maar toen bleek dat ze het beiden niet zo op magie hadden, hadden ze de weg naar elkaar toch lichtelijk gevonden.
      Van Rafaël is ze geen fan en ook van Cole moet ze niet echt wat hebben. Isabella vindt Rafaël maar een onserieuze lolbroek en vaak is ze het slachtoffer van een van zijn grapjes. Cole, tja. Hij is een jongen en jongens zijn stom. [/columns]

Hufflepuff
Novalie haar tweelingzus is ingedeeld in Hufflepuff. Isa zoekt haar vaak tussen de lessen op. Ze zijn hun telepathie met elkaar nooit verloren en zijn in staat elkaars zinnen af te maken. Ook Tilly kan Isa het goed mee vinden, waardoor ze soms ook wel eens in gesprek raakt met Rosalie. Bij Rosalie in de buurt voelt ze zich echter nog wel eens ongemakkelijk. Ze vindt het enorm sneu voor het meisje dat ze blind is geworden, maar daardoor hangt er wel een beetje gekke sfeer om haar heen.
      Op Lee en Theo heeft Isabella het niet zo. Vooral Lee heeft ze het niet zo op. Ze vindt hem te opdringerig en te druk. Zeker nu hij elke vakantie een week bij hen logeert, voelt hij een beetje aan als een indringer.
      Neutraal: Mavis en Maddie

Slytherin
Het is niet dat ze iedereen uit Slytherin over een kam wil scheren, maar ze mag de personen in Slytherin gewoon niet. Laten we het er gewoon op houden dat ze geen fan is van alle Slytherins.


Extra
Ze heeft een kat, die Pluis heet.

Vakken
Kruidenkunde
Toverdranken
Astronomie
Alchemie
Voorspellend Rekenen
Leer der oude Runen

Ze heeft vakken waarbij ze haar toverstok moet gebruiken zoveel mogelijk opgegeven. Ze kan er niet zo goed mee overweg en compenseert dat door vakken te volgen waar ze hard voor kan leren.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen