Naam: Mozart “Mosh” Bauer

Leeftijd: 17

Bloedstatus: Pureblood

Afdeling: Slytherin

Innerlijk: Mosh is nogal een losbandig type, die gek is op feestjes met veel drank en vooral veel mooie dames. Hij is ontzettend impulsief en kan eigenlijk geen enkele verleiding weerstaan, van welke aard ook. Hij denkt niet veel na over zijn toekomst en wil vooral nu van het leven genieten. Hij is gezellig, altijd aanwezig en hij is verre van verlegen. Zijn meeste vriendschappen zijn oppervlakkig. Hij praat niet graag over zijn gevoelens en stopt veel dingen weg, maar soms heeft hij juist buien dat hij juist alles kwijt wil. Hij is een makkelijke prater en weet andermans woorden soms onbewust te verdraaien zodat hij zijn eigen gelijk ermee kan halen. Verder kan hij best agressief uit de hoek komen als iemand aan zijn vrienden of meisje komt en deinst hij nooit voor een opstootje terug.
Hoewel Mosh nu behoorlijk laid-back is en zich niet zo snel druk maakt om dingen, was dat de eerste jaren wel anders. Hij wilde zich toen laten gelden, wat zich uitte in pestgedrag. Hij heeft niet zoveel zin om erbij stil te staan of om spijt te voelen, maar tegenwoordig haalt hij daar niet echt meer voldoening uit. Toch is hij wel zo gewiekst om zijn excuses te gebruiken om een meisje in bed te krijgen, of door een sneu “ik was zo onzeker-verhaal” op te hangen. In die tijd heeft hij wel wat vijanden gemaakt en het irriteert hem soms wel dat sommigen dat niet gewoon kunnen laten rusten en kinderachtige geintjes lopen uit te halen. Soms kan hij het ook op vrij random momenten wel spuugzat worden, hoewel hij dat niet probeert te laten merken om zijn “coole vibe” te houden.

Interesses: Hij heeft er een beetje een sport van gemaakt om met zoveel mogelijk meiden naar bed te gaan, met een heuse tussenstand per afdeling (zou leuk zijn als hij een best friend heeft die dat ook doet ;p, beetje competitie ;p). Soms kan hij daar wel iets te fanatiek in zijn door iemand wat te veel alcohol te voeren of misschien zelfs een love potion. Verder is hij graag actief bezig, hij is Zoeker en aanvoerder van het Slytherin-team. Gitaar spelen is ook zijn ding, hij zou graag in een rockbandje spelen en zo de wereld veroveren (en nog meer damesharten).

Uiterlijk
• Bruine ogen.
• 190 cm
• Tatoeages op zo'n beetje elk stukje huid, behalve op zijn gezicht. In tegenstelling op tot op de foto heeft hij rechts ook gewoon een sleeve.Verleden/Familie
Komt later (of niet)

Relaties

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen