Naam
Mavis Keegan

Leeftijd
17

Bloedstatus
Halfblood

Afdeling
Hufflepuff

Innerlijk
Mavis is een lolbroek. Ze neemt het leven niet al te serieus en wil gewoon plezier hebben, zeker nu ze nog jong is. Dit zorgt er ook voor dat ze de hele situatie rondom Voldemort moeilijk vindt, omdat er mensen verdwijnen en sterven en dat haar veel te dichtbij vindt komen. Het liefst plaagt ze iedereen en ze haalt vaak pranks uit, zeker met mensen waarvan ze vindt dat die wel even op hun plek gezet mogen worden.
School neemt ze niet zo serieus, want er zijn leukere dingen in het leven. Het enige waar ze écht serieus over is, is over Quidditch. Ze is beater in het Hufflepuff-team en omdat haar afdeling een bepaalde status heeft, wil ze die dolgraag met haar team doorbreken.

Uiterlijk
Mavis heeft bruin, stijl haar en hazelkleurige ogen. Meestal straalt ze iets uit dat ze altijd iets ondeugends gedaan heeft - en dat klopt ook wel vaak.


Verleden

Familie
Zusje van Ramon

Relaties
- Roman is haar broer. Ze hebben een erg goede band, zeker sinds hij een jaar over moest doen. Ze hebben een gezonde rivaliteit op het gebied van Quidditch, maar kunnen verder gewoon erg goed met elkaar opschieten.
- Lee is haar beste vriend. Ze kan gemakkelijk al haar tijd met hem doorbrengen.
- Ze heeft vorig jaar een tijdje met George Weasley gescharreld, maar hij is toen van Hogwarts weggegaan om samen met Fred een winkel te beginnen. Het is daarom nooit op iets serieus uitgelopen, maar ze hebben nog wel contact.
- Ze is door een aanvaring in het verleden geen fan van Mosh
- Traint met Theo nog graag een extra uurtje door na Quidditch
- Met Jemima gaat ze dit jaar op zoek naar alle Hogwarts-geheimen

Extra
Fred en George zijn haar grote voorbeelden en ze heeft op de tweeling jarenlang een soort stille crush gehad. Nu zij de Weasley's Whizard Wheezes hebben geopend, hebben ze Lee en Mavis ingezet om hun spullen binnen Hogwarts te promoten.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen