[font="Garamond"]Rosalie Williams[/font]

Rosalie


Volledige naam: Rosalie Williams
Leeftijd 17
Bloedstatus Halfbloed
Afdeling Hufflepuff
Innerlijk
Rosalie is een vrolijk en loyaal meisje. Ze is een vriendelijk meisje en straalt rust uit. Voor haar vriendinnen gaat ze door het vuur en ze zal alles doen om je op je gemak te laten voelen. Eerder deed ze alles om anderen te helpen en te kijken wat ze voor iemand kon doen, zelfs als diegene daar niet om vroeg. Nu ze echter zelf degene is die hulp nodig heeft, kan ze daar maar moeilijk mee omgaan. Hoewel Rosalie graag anderen helpt, vindt ze het lastig wanneer mensen haar willen helpen. Ze is echter nu eenmaal wat afhankelijker geworden van haar omgeving door het feit dat ze niets meer kan zien. Door het ongeluk met Casper is ze iets wantrouwender geworden naar de wereld om haar heen, wat het nog lastiger maakt hulp te vragen. Ze vindt het lastig om met sommige mensen om te gaan, waar ze eerder altijd open stond voor gezellig contact. Door haar ogen is ze ook ietwat pessimistisch ingesteld geraakt. Hierdoor vertrouwt ze nog meer op haar vrienden die al dichtbij haar stonden.

Uiterlijk
❀ 1.65 m
❀ Vuilblond haar en fletse lichtblauw tot witte ogen
❀ Ze heeft altijd een bescherming zitten op een schouder, waar de uil op zit.
❀ Vrijetijdskleding is vaak gemakkelijk en in verschillende felle kleuren.

Verleden/Familie
Rosalie is in een klein, beschermd gezin opgegroeid, midden in een dreuzelwijk. Haar vader is meubelmaker van beroep, terwijl haar moeder werkt in een van de winkels op de Wegisweg. Haar jeugd was altijd prima. Ze had liefdevolle ouders en een broer die erg beschermend over haar kon zijn. Ze ging naar een doodgewone basisschool, waar ze een van haar dreuzelvriendinnen aan over gehouden heeft.
      Ze had eigenlijk nooit problemen. Tot ze in een poging aardig te zijn Casper wilde helpen. Zonder waarschuwing sprak hij een vervloeking over haar uit, waardoor het licht in haar ogen gedoofd werd. Na een lange tijd in het St. Holisto, waar ze alle mogelijkheden uitprobeerden om de vloek op te heffen, kwamen ze uiteindelijk tot de conclusie dat het haast onmogelijk werd de vloek weer in zijn geheel terug te draaien. Haar ogen zijn hersteld, maar haar zicht is niet terug.
      Ze is daarna bijna een jaar thuis geweest, om te wennen aan haar nieuwe situatie. Rosalie heeft allerlei spreuken die haar konden helpen met haar nieuwe situatie geoefend en samen met Ravi de uil gekeken hoe ze zich kon bewegen. Daardoor voelde ze zich ook weer competent genoeg terug naar school te gaan na bijna twee jaar afwezig te zijn geweest.

Relaties
Ze is een lange tijd weg geweest van Hogwarts, waardoor ze niet helemaal zeker meer is van de vriendschappen die ze op school heeft.
❀ Best Friends met Tilly
❀ Cole is als een broer voor haar

Extra
Rosalie is blind geworden door een vervloeking die Casper ooit op haar gebruikt heeft in woede. Ze gebruikt de uil op haar schouder als een soort blindengeleidehond. Hij waarschuwt haar voor gevaar en helpt haar de weg te vinden. Hij is op het moment haar grootste vriend. Door haar blindheid zijn vakken als gedaanteverwisseling, spreuken en verweer tegen de zwarte kunsten erg moeilijk (tot bijna onmogelijk), maar ze vindt al snel uit dat ze een nieuw talent voor toverdranken erdoor ontwikkelt.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen