Wand: Apple wood with a unicorn hair core, 11" and quite bendy flexibility. In ancient mythology, the Apple is one of the most sacred trees and symbolises good health and future happiness. Unicorn hair generally produces the most consistent magic, and is least subject to fluctuations and blockages. Wands with unicorn cores are generally the most difficult to turn to the Dark Arts. They are the most faithful of all wands, and usually remain strongly attached to their first owner, irrespective of whether he or she was an accomplished witch or wizard. A wand with this flexibility will pose little to no difficulty to whoever possesses it with the exception of owners it considers restrictive and/or boring. It is particularly good for transfiguration, spell crafting, healing magic, and curses.

Patronus: St. Bernard

Novalie Aria Fitzgerald◂
find reasons to smile
Writer: Danique (Slughorn)◂

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
NAME     
Novalie ⋄ [noo-vah líe] ⋄ a star that gets brighter ◂
Aria ⋄ [èrí-ah] ⋄ air or melody ◂
Fitzgerald ⋄ [fits-djer-uh ld] ⋄ son of Gerald ◂


AGE     
17 years old ◂
july 7th ⋄ cancer ◂


HUFFLEPUFF PREFECT     
Nova is altijd al een timide en introverte persoonlijkheid geweest met een groot hart voor de wereld om haar heen. Haar zachtaardigheid is de reden dat de Sortinghat haar in Hufflepuff geplaatst heeft. Ze is bescheiden van aard en voelt zich het veiligst op de achtergrond, wat ook de reden is dat ze haar rol als Prefect eerst af wilde wijzen. Echter wist haar twee beste vrienden, Lee & Theo, haar ervan te overtuigen dat ze deze verantwoordelijkheid wel aankon. Ze is erg verlegen en vind het lastig om voor zichzelf op te komen. Ze probeert het wel om mensen aan te spreken op hun gedrag, maar ze blijft het erg moeilijk vinden. Daarnaast is Novalie erg faalangstig, dit komt door de competitie die thuis altijd plaatsvond.

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

APPEARANCE     
▸ Nova is altijd al de kleinste geweest van haar leeftijdsgroep. Met haar één meter 59 wordt ze vaak omschreven als schattig en breekbaar. Ook haar bouw sluit hierbij aan – smalle schouders en heupen. Ze heeft een ivoorkleurige huid en in de zomer komen er sproeten rond haar neus tevoorschijn.
▸ Haar felblauwe ogen zijn de kroon op haar gezicht. Deze lijken van kleur te veranderen en zich aan te passen aan haar emoties. Haar wangen vertonen vaak blosjes en haar dunne lippen hebben een egale zachtroze kleur. Verder heeft ze een scherpe kaaklijn en komen er kuiltjes in haar wangen tevoorschijn wanneer ze lacht.
▸ Ze heeft lange wiblonde haren die tot nét boven haar onderrug komen en die naar jasmijn geuren. Vaak draagt ze haar haar los zodat ze zich hierachter kan verschuilen, mocht dit nodig zijn.
▸ Nova draagt geen accessoires. Haar schooluniform heeft ze altijd keurig netjes gestreken en haar das zit altijd perfect. Ze draagt sokken die net haar schenen bedekken. Aangezien Nova veel buiten te vinden is in de kassen van Hogwarts heeft ze soms zwart onder haar nagelriemen en staat het eelt op haar vingers. Ze is echter een groot voorstander van hygiëne en zal ze na een dag hard werken haar handen zo goed mogelijk schoon schrobben.

EXTRAS     
      likes,
Zonlicht, planten, dieren, avontuurlijke verhalen. Favoriete vak: Herbology
      dislikes,
Onweer, ruzie, grote groepen mensen.
      fun fact,
Nova kweekt haar eigen theesoorten. Ze is een groot theefanaat en komt met de vreemdste combinaties. Daarbij houdt ze van muziek en is ze altijd in voor een duet met haar beste vriendin Rosalie.
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
HISTORY     
Nova is van oorsprong een volbloed en ze is de jongste uit een gezin met vier meiden. Hoewel ze uit een liefdevol gezin komt, was er tussen de zussen onderling altijd sprake van een bepaalde mate van rivaliteit. Wanneer Nova vol trots een liedje voorspeelde op de gigantische vleugel in de serre om aan haar ouders te laten zien, volgde haar zussen al snel met een beter talent om te laten zien. Hierdoor had Nova al vroeg geleerd dat het opeisen van de aandacht meer negatieve effecten had dan positieve. Tot slot zijn Nova haar ouders de trotse eigenaars van een kruidenwinkeltje in Hogsmeade waar zeldzame ingrediënten worden verkocht voor toverdranken. Haar tweelingzuster Isabella bevind zich in Ravenclaw en beide dames zijn in staat om elkanders zinnen af te maken.

SUBJECTS     
De vakken die Nova volgt, zijn: Charms, Potions, Care for Magical Creatures, Defense against the Dark arts en Herbology


━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

RELATIES     

▸ Isabella       •      Tweelingzus
Novalie kan het goed vinden met haar tweelingzus, al voelt ze zich soms in de schaduw van Isabella staan. Ook kan ze zich nog wel eens zorgen maken over de jongenshaat van Isa.
▸ Lee       •      Goede vriend
Novalie is soms een beetje onwennig in zijn buurt, maar ze waardeert Lee zijn vrolijkheid enorm. Hij helpt haar vaak wat meer vertrouwen in zichzelf te hebben.
▸ Rosalie       •      Beste vriendin
Novalie houdt vooral van de eerlijkheid en de spontaniteit van Rosalie, waardoor ze sneller dingen onderneemt die ze niet gauw zou doen. Ook spelen ze graag muziek samen.
▸ Tilly       •      Beste vriendin
▸ Rafaël       •      Crush
Novalie heeft een enorme crush op Rafaël sinds hun derde jaar.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen