Tom POV.

Later die dag zitten we dan toch aan de tafel de post te sorteren. "Oeh, mag ik deze voor het hele gezin openmaken? Er zit zo te voelen ook wat in," zeg ik en Bill knikt waarna ik hem open. "Awh, zo lief. Het is een felicitatie voor de geboorte van Jildou en een superleuk rompertje erbij. Alleen jammer dat Jildou die allang niet meer pas. Die meid groeit zo hard," zeg ik en Bill knikt even.

"Bewaren kan geen kwaad. Wie weet kunnen we het in de toekomst nog gebruiken," zegt Bill en ik knik waarna ik het opvouw en aan de kant leg. "Hier, een bedankkaartje," zegt Bill en hij geeft dat aan mij waarna ik de tekst begin te schrijven. Soms geven fans geen adres, dan kunnen we niks, maar als ze dat wel doen dan kunnen ze altijd een kaartje verwachten. Soms wel een hele tijd later, maar Bill en ik zijn dan ook geen robots natuurlijk. "Oh, Tom, kijk deze. Iemand heeft een tekening van ons gezin gemaakt," zegt Bill en hij laat de tekening zien.

"Wow, die heeft talent zeg," zeg ik, bijna verbaasd over hoe goed het op ons lijkt.

"Ja, dat vind ik ook, maar helaas, geen adres. Suzanne heet ze, maar daar kunnen we niet veel mee," zegt Bill.

"Awh, dat is wel jammer inderdaad, maar niks aan te doen. We posten het gewoon op onze socials en bedanken haar daar. Ik ben bijna zeker dat ze het dan ook te zien krijgt," zeg ik en Bill knikt waarna hij gelijk z'n telefoon erbij pakt en een foto van de tekening maakt.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Ahw zo leuk allemaal!
  Dit is allemaal leuke post!

  2 weken geleden
  • syllie1992

   Zeker:)Ik probeer nog meer leuke post te bedenken, maar dat is best lastigxD

   2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen