Tom POV.

In de school kijk ik even naar Bill en ik neem liefdevol z'n hand vast. "Het komt goed schat. Ik steun je. We moeten onze school afmaken, want dan kunnen we verder werken aan de toekomst die er voor ons samen goed uit gaat zien. Daar ben ik mij zeker van," zeg ik.

"Weet je dat echt zeker Tomi?" Vraagt Bill.

"Natuurlijk. Ons gezinnetje is prachtig en op een dag komt ons derde kindje erbij en dan nog een vierde om ons gezin compleet te maken," zeg ik en Bill knikt.

"Dat klinkt inderdaad als een mooie toekomst," zegt Bill en ik zie nu toch die glimlach op z'n gezicht verschijnen.

"Ben je nog misselijk?" Vraag ik en Bill knikt even.

"Ik moet gewoon door het ergste heen en dan komt het wel goed. Er moet een moment komen waarop ik geen stress meer voel," zegt Bill en ik knik even waarna ik hem meeneem naar z'n lokaal.

"Oh, Bill, een tip, als je tijdens de les naar de wc moet, loop dan helemaal door naar de achterste wc in de school. Daar hebben Steven en ik geen lessen in de buurt en hij heeft ook geen andere reden om juist naar die wc te gaan," zeg ik en Bill knikt.

"Ik zou het onthouden," zegt hij waarna hij z'n armen om mij heen slaat en ik blijf bij hem wachten tot hij het lokaal in mag om daarna naar mijn eigen les te lopen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Komt goed Bill
    Je hebt de beste steun van je vriend en meiden!

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen