Tom POV.

"Kom, we laten het controleren, want dat doen we bij Chloé ook altijd voor de zekerheid, maar probeer Niek niet bang te maken, want straks wilt hij niet meer naar het ziekenhuis en zie hem dan maar mee te krijgen een volgende keer," zeg ik en Bill knikt langzaam waarna ik Niek weer aan Bill geef en snel haal ik Chloé en Fred ook om daarna met Bill naar het ziekenhuis te rijden.In het ziekenhuis wordt Niek goed onderzocht. "Het is een gewone buikgriep," laat de dokter na even weten en ik zie dat Bill opgelucht is.

"Ik zei het je," zeg ik en Bill knikt even.

"Dank je Tom. Ik zal voortaan altijd naar je luisteren," zegt Bill en ik lach even, want ik weet gewoon dat hij dat niet gaat doen. Bill heeft vaak naar mij geluisterd, maar hij luistert echt niet altijd. Daar is Bill gewoon te eigenwijs voor.

"Kunnen we wat geven voor Niek om z'n pijn te verzachten zolang hij deze buikgriep heeft?" Vraag ik dan nog aan de dokter.

"Ja, natuurlijk. Pijnstillers voor kinderen kan altijd," zegt hij en ik knik even.

"Mooi, die heb ik wel in mijn badkamer liggen," zeg ik dan en ik kijk even naar Bill. Hij lijkt echt verwondert dat ik mij zo om Niek wil bekommeren, maar de waarheid is dat ik gelijk verliefd op hem was toen ik hem zag. Zelfs toen ik nog niet wist dat het Bill z'n zoontje was. Ik heb hem daarna misschien heel lang niet gezien, maar ik geef toch om dit jochie.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw
    Tom houd ook nog steeds te veel van Bill

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen