Bill POV.

Ik ben al weken druk bezig met mijn plannen uit te voeren. Tot nu toe heb ik geen grote tegenslagen gekend, maar ik ben dan natuurlijk ook nog niet op het belangrijkste punt. Ik heb mijzelf er zoveel mee bezig gehouden dat ik ook niet meer met Michael heb afgesproken. Als ik ook nog leuke dingen buitenshuis wil doen met Tom en de meiden, dan is er ook geen tijd om nog met een vriend af te spreken.

"Bill, kom je mee? Mijn vader en jouw moeder hebben ons uitgenodigd om ergens te gaan eten met de kinderen," zegt Tom.

"Maar, ik was nog bezig met research," zeg ik zachtjes.

"Schrijf op waar je bent gebleven en ga daar morgen mee verder. Dat hele plan van jou loopt echt niet weg," zegt Tom waarna ik knik en ik schrijf op wat ik op moet schrijven waarna ik opsta, terwijl Tom de kinderen haalt.Eenmaal bij het eettentje aangekomen kijk ik naar de menukaart. "Mmmmmmmm," zeg ik en Tom lacht even.

"Zo te zien zie je iets dat je lekker vindt," zegt Tom.

"Oh, zeker wel," zeg ik en Tom lacht en ook onze ouders zijn druk aan het bespreken wat ze nemen waarna ik even naar de meiden kijk. De jongste eet natuurlijk nog niet met ons mee, maar voor de andere twee meiden moet er vast iets bij het kindermenu staan wat ze kunnen eten.

"Weten jullie al wat jullie willen bestellen?" Vraagt iemand.

"Ja, ik wil graag..." Maar verder kom ik niet omdat ik dan besef wie het is. Waarom werkt Bianca hier nu weer?

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Oh lekker
  Bianca mag niet in de buurt komen 😏

  1 week geleden
  • syllie1992

   Hihi, klopt, maar ja, dat wilt ze natuurlijk ook niet aan d'r baas vertellen dat ze die tafel niet kan/mag doen en zeker niet de reden wrmxD

   1 week geleden
  • Luckey

   Hahha ze moet net dat verbod

   1 week geleden
  • syllie1992

   Hahah, dat is wel zo jaxD

   1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen