Bill POV.

"Ik, ik, oh," brengt Leonie uit, die duidelijk nog niet gewend is dat Tom haar steeds vaker durft tegen te spreken. "Dan, ehm, accepteer ik het maar," zegt ze met tegenzin, maar niet zonder mij nog een kwade blik toe te werpen.

"Dat is dan ook weer geregeld," zegt Tom en hij glimlacht even naar mij. "Ik ben blij dat we daar nu uit zijn," zegt Tom en ik knik even terwijl ik naar Leonie blijf kijken. Ze moet er wat voor over hebben als ze Tom niet kwijt wilt.Een paar maanden later.

"Mag ik even naast je komen liggen?" Vraagt Tom.

"En Leonie dan?" Vraag ik onzeker.

"Ze is hier niet, dus wat ze niet weet kan ze ook niet erg vinden," zegt Tom en ik knik even waarna Tom naast mij gaat liggen. "Het is bijna zover he," zegt Tom en ik knik even.

"Ik ben toch bang voor die dag en die dag zou zelfs vandaag kunnen zijn. Dat ze toch de uitgerekende datum of daarna blijven zitten is uiterst klein," zeg ik en Tom knikt even.

"Het komt wel goed. Je hoeft het niet alleen te doen. De tas staat klaar, de babykamers hoeft niks meer aan te gebeuren. We zijn er helemaal klaar voor," zegt Tom en ik knik, ook al weet ik dat zodra ik bevallen ben ik mijn moeder ook weer onder ogen moet gaan komen en die gaat niet blij zijn door mijn lange afwezigheid.

Na even voel ik wat nattigs tussen mijn benen en ik kijk Tom aan. "We moeten gaan."

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Go Tom
    Zet je vriendin maar op der nummer!
    Oh oh daar gaan we

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen