Tom POV.

Ik zit net in mijn laatste pauze wanneer mijn telefoon gaat en gelijk neem ik op. "Tomi, ik lig in het ziekenhuis," zegt Bill gelijk waardoor ik meteen opsta.

"Wat? Wat is er gebeurt?" Vraag ik bezorgd.

"Ik ben van de trap gevallen. De dokters zeggen dat ik er goed vanaf ben gekomen. Een gebroken pols omdat ik mijzelf probeerde op te vangen en nog wat lichte kneuzingen," zegt Bill.

"Oh Bill," zeg ik zachtjes. "Ik kom er gelijk aan," zeg ik.

"Tom, dat hoeft niet. Maak je lessen af en kom mij daarna halen," zegt Bill.

"Ik heb nog maar één les. Ik kom er gelijk aan," zeg ik waarna ik ophang. "Sorry, ik moet naar het ziekenhuis," zeg ik tegen Solange en Emmanuel waarna ik vertrek, maar niet voordat ik mijzelf bij de balie vooraan heb gemeld. Ik neem geen risico om op ongeoorloofd afwezig te komen staan.Ik loop snel naar de kamer waar Bill ligt. "Schat, hoe kon dat nu gebeuren?" Vraag ik en ik geef hem een zoen waarna ik bij hem ga zitten.

"Ik zette mijn voet verkeerd neer, maar voordat ik kon doen was ik al aan het vallen," zegt Bill zachtjes.

"Welke trap dan? Hoe kan ik niks door hebben gehad?" Vraag ik.

"Aan de andere kant van de school dan waar jij jouw lessen hebt," zegt Bill.

"Weet Chantal het?" Vraag ik.

"Ja, zij vond mij omdat ik maar niet kwam," zegt Bill zachtjes.

"Waarom ga je dan ook de rustigste trap in de hele school naar beneden? Wat als je wel dringend medische hulp nodig had gehad?" Vraag ik.

"Sorry, je gaat er ook niet vanuit dat je van de trap gaat vallen he," zegt Bill en ik knik even. Daar heeft hij gelijk in, maar ik ben blij dat het meevalt, want zo'n val van de trap kan veel erger, zeker met de stenen trappen hier.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw
    Tom komt wel meteen
    Gelukkig valt het mee

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen