Tom POV.

Na nog wat brieven te hebben opengemaakt, ook een paar waar fans best best persoonlijke verhalen hebben verteld, besluiten we te stoppen voor vandaag. "Ik heb het idee dat de meeste post achterhaald gaat zijn wanneer we alles open hebben," zegt Bill zachtjes.

"Dat is waarschijnlijk wel zo, maar het is niet anders. Het is onmogelijk om terug bij te gaan lopen wanneer je terug van tour komt. Ik heb ook regelmatig post weggegooid na een tour zodat ik kon proberen wel weer bij te gaan lopen, maar toen had ik in mijn vrije tijd ook meer tijd. Nu liggen mijn prioriteiten ook dan ergens anders, namelijk bij jou, Michiel en Jildou," zeg ik en Bill knikt begrijpend waarna hij de zakken in de opslag neerzet. Als we uiteindelijk alles gelezen willen hebben moeten we zorgen dat alles wel op volgorde staat zodat de oude post niet telkens onderop de stapel terecht komt. "Je had elastiekjes om de stapeltjes heen gedaan, toch?" Vraag ik.

"Ja, anders zou het sorteren voor niks geweest zijn he," zegt Bill en ik knik even en wanneer Bill een telefoontje krijgt loopt hij de woonkamer uit.

Bill POV.

"Wacht, jullie willen over twee weken al een album?" Vraag ik geschrokken, want ik ben nog geen eens begonnen. Hoe ga ik in tien weken een stuk of tien songs maken en ook nog opnemen?

"We willen over twee weken de songs in ieder geval binnen hebben."

"Ik, okay, ik doe mijn best," zeg ik dan zachtjes, want ik wil ook geen problemen.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Oh god
  Wat een monsters

  1 week geleden
  • syllie1992

   Uhu, het zijn zeker monsters:(

   1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen