Bill POV.

De volgende dag komt Tom terug, dit keer alleen met Gretha, wat logisch is, want Shelley is op school. "Ik moet eigenlijk werken, maar dat doe ik vandaag wel thuis. Dat is beter voor Gretha," zeg ik en Tom knikt.

"Je gaat een goede vader zijn wanneer de baby er straks is," zegt Tom en ik kan het niet helpen dat ik toch moet blozen. "Nja, ik ga aan de slag. Als Gretha echt te lastig wordt laat het mij dan weten," zegt Tom.

"Dat komt wel goed. Gretha is een lieverd," zeg ik en Tom knikt even waarna hij de babykamer inloopt. "Zo Gretha, wij gaan ons wel vermaken," zeg ik en ik zet haar aan het kindertafeltje wat ik nooit heb weggedaan en leg een papiertje voor d'r neer en wat vingerverf. Het wordt een kliederboel, maar dat moet maar even. Het voelt veiliger dan haar een potlood te geven, ik moet alleen in de gaten houden dat ze haar vingers niet in haar mond neemt, maar dat gaat mij wel lukken.

"Papa kijk!" Roept Gretha na even en ik kijk naar wat ze gemaakt heeft terwijl ze zelf onder het verf zit.

"Dat heb je mooi gedaan lieverd. Je wordt vast een ware kunstenares," zeg ik en ik zie Gretha lachend waarna ik mijn eigen werk aan de kant leg. "Nu ga ik jou maar eens wassen," zeg ik en ik kan alleen maar hopen dat Tom nog steeds altijd reservekleding voor Gretha meeneemt waar hij ook met haar heengaat.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaha wel handig en anders even snel wat maken
    We schattig

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen