Tom POV.

Bill mag vrij snel mee naar huis, dus ik breng hem naar onze kamer waarna ik Gerdine bij de opvang haal. "Hoi lieverd. Ik zal de komende dagen wat meer doen dan papa Bill, maar dat komt allemaal wel goed. We regelen wel iets," zeg ik tegen Gerdine en ik geef haar een kusje op d'r voorhoofd waarna ik ook haar naar onze kamer breng. "Het kan geen kwaad als ik haar bij jou op schoot zet, toch?" Vraag ik en Bill schudt z'n hoofd en ik zet Gerdine bij hem neer.

"Hey lieverd. Papa is een beetje stom geweest vandaag," zegt Bill en ik lach even. Hij kan er niet per se wat aan doen dat hij z'n voet verkeerd zette, maar handig was dat ook weer niet.

"Je moet maar aan je leraren vragen voor een oplossing nu je niet kan schrijven," zeg ik tegen Bill en hij knikt.

"Dat komt vast wel goed. Ik denk dat ze het wel toestaan als ik tijdelijk op een laptop werk," zegt Bill.

"Ja, dat denk ik ook. Ze gaan zeker niet zeggen dat je dan maar een paar weken thuis blijft," zeg ik en Bill knikt en hij geeft Gerdine een kusje, maar wanneer ik merk dat Gerdine van Bill z'n schoot af wilt pak ik haar snel op, wetende dat Bill niet de kracht heeft om haar tegen te houden. "Je wilt op de grond spelen zeker," zeg ik waarna ik haar op de grond zet en ze begint gelijk te kruipen. Ze blijft maar op ontdekkingstocht uitgaan, ook al lijkt het mij dat in deze kleine ruimte niet heel veel meer te ontdekken is.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Hahah kinderen vinden altijd wel iets nieuws
  Wel te schattig word beetje drukker voor Tom zo

  5 dagen geleden
  • syllie1992

   Dat wel, maar Tom redt het vast wel:)

   5 dagen geleden
  • Luckey

   Hij heeft geen keuze 🤣

   5 dagen geleden
  • syllie1992

   Hahah, kloptxD

   5 dagen geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen