Tom POV.

De volgende dag ga ik gewoon naar huis wanneer het tijd is. Ik pieker er niet over om het werk vandaag af te maken na wat ik de kinderen gisteren heb beloofd. Ik leg het werk wat er nog ligt aan de kant en vertrek naar huis.Eenmaal thuis is Shane de eerste die mij stevig knuffelt. "Ik wist dat je, je belofte zou nakomen," zegt hij en ik glimlach even naar Shane.

"Natuurlijk lieverd. Jij bent het dan ook waard om mijn belofte voor na te komen," zeg ik en ik geeft Shane een kusje waarna ik de andere kinderen ook knuffel en Bill natuurlijk.

"Het eten is bijna klaar," zegt Bill.

"Perfect," zeg ik en Bill loopt terug naar de keuken wanneer ik ineens een telefoontje krijg. "Met Tom Kaulitz," neem ik op.

"Ik tolereer het de volgende keer niet meer als je vertrekt zonder je werk eerst af te maken," krijg ik gelijk naar mijn oor geslingert.

"Mijn gezin is belangrijk. Ik ben bijna nooit meer op tijd thuis voor het eten," zeg ik.

"Dan werk je maar wat sneller," zegt hij en met die woorden hangt hij op. Misschien kan ik beter maar gelijk op zoek naar ander werk, want ik heb niet het gevoel dat er binnen twee weken iets gaat veranderen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    What een tiran!
    Tom snel weg daar

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen