Mark POV.

"Ja, dat zou het kunnen zijn. Je bent in ieder geval een schattige papa," zeg ik en Thomas lacht even waarna hij Leentje weer oppakt en haar een kusje geeft.

"Ik ben echt blij dat ik jouw ouders heb. Zonder hen had ik dit nu niet kunnen doen. Zonder hen was Leentje waarschijnlijk in een ander gezin terecht gekomen ver van mij," zegt Thomas.

"En zou je nog steeds niet beseffen dat je een dochter had," zeg ik.

"Precies. En daarom blijf ik jouw ouders voor altijd dankbaar en zodra ik mag werken ga ik ze dat laten zien," zegt Thomas.

"Awh, je bent echt een lieverd," zeg ik en Thomas knikt waarna ik hem zie gapen. "Laten we nog even slapen," zeg ik en Thomas knikt en hij legt Leentje in d'r wiegje waarna we naar het bed lopen. Gelukkig heb ik de rest van de nacht geen nachtmerries meer, maar ik vrees voor de nachten die nog moeten komen.

Bill POV.

Ik loop naar Ben z'n kamertje om hem wakker te maken voor school. "Lieverd, je moet zo naar school," zeg ik.

"Nee, ik wil slapen," zegt Ben en hij trekt de deken over z'n hoofd en ik zucht even. Gaan we dit nu al krijgen? Mark is nooit zo geweest, niet echt in ieder geval en die is een paar jaar ouder, maar met Annie heb ik dat soort problemen wel gehad. Misschien ligt het wel aan Chris z'n genen dan, of die van mij.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaha Chris gene spelen opxD
    Maar ben is ook een draak

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen