Tom POV.

"Het komt goed Bill. Het huis, hoe graag we er ook woonden, is vervangbaar, de kinderen zijn dat niet," zeg ik en Bill knikt even.

"Dat is wel zo," zegt hij zachtjes en ik veeg een traan van z'n wang. Ik weet dat Bill hier langer heeft gewoont. Hij woonde hier volgens mij al toen Jack werd geboren en daarvoor zelfs al, dus ik snap dat het hem pijn doet om dit huis weg te zien branden.Na even zijn we in het ziekenhuis aangekomen waar iedereen wordt onderzocht, behalve ik, want ik ben niet in het huis geweest. Gelukkig is het enige probleem dat ze rook hebben ingeademd en Bill heeft een lichte brandwond op z'n arm, maar dat is ook niet iets wat niet zal genezen.

"Ik heb Eduardo al gebeld dat we tijdelijk bij hem intrekken," zeg ik tegen Bill.

"Ik hoop dat het niet een te groot probleem voor hem vormt," zegt Bill.

"Oh, nee, hij doet dit graag voor ons. Hij is blij dat hij een keer wat kan terugdoen voor de hulp die wij hem hebben gegeven," zeg ik en Bill knikt en ik trek hem dicht tegen mij aan om even later naar de kinderen te lopen en hen een stevige knuffel te geven. Een nieuwe dag die we in onze familiegeschiedenis kunnen neerzetten als een vreselijke dag.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw gelukkig is alles oké

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen