Bill POV.

Een paar maanden zijn voorbij gegaan en ik moet zeggen dat Timothy raar doet de laatste tijd, maar Erik zegt dat ik mij geen zorgen hoef te maken, dus dat probeer ik dan ook niet te doen.

Wanneer mijn vliezen die dag breken leg ik mij op het bed in de woonkamer, want ik zou voor Tom thuis bevallen en dat is niet veranderd. "Bill, gaat het?" Vraagt Tom en ik neem z'n hand vast, want die problemen heeft hij niet meer.

"Natuurlijk, dit is niet de eerste keer dat ik dit heb doorstaan," zeg ik en ik kreun pijnlijk bij een wee.Ergens gedurende de nacht wordt ons dochtertje geboren. "Een meisje Tom," zeg ik en ik zie de tranen in zijn ogen, want hij herinnert zich nog steeds super weinig, dus voor hem is het net alsof dit het eerste kindje is dat hij geboren heeft zien worden. "Jij mag haar een naam geven," zeg ik en ik kijk Tom afwachtend aan.

"Frauke, of, vindt je dat niet goed?" Vraagt Tom onzeker.

"Frauke it is. Ik heb niks tegen die naam schat," zeg ik tegen Tom en hij knikt even waarna ik naar mijn moeder kijk. "Mam, kan jij Frauke aan Tom geven?" Vraag ik en mijn moeder knikt en ze legt Frauke voorzichtig in Tom z'n armen.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Ahw zo super lief!
  Vroeg me al af hoe het met Tom ging

  1 week geleden
  • syllie1992

   Dat snap ik. De laatste deeltjes waren natuurlijk voornamelijk op Timothy en Erik gefocust.

   1 week geleden
  • Luckey

   Ja geeft niks maar vroeg me bij de vorige af hoe met Tom gaat

   1 week geleden
  • syllie1992

   Aha, dat snap ik wel:)

   1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen