Bill POV.

"Ehm, ja, kom maar op," zeg ik en Tom lacht waarna we samen in de auto stappen. "Je hebt het echt snel gehaald," zeg ik.

"Ik was gewoon een natuurtalent. Ja, voor het theorie-examen ben ik bang geweest, maar ook dat heb ik in één keer gehaald," zegt Tom en ik knik begrijpend, waarna Tom de motor start en begint te rijden. "Ik dacht een ritje door het natuurlandschap te maken. Het mooiste plekje die hier in de buurt te vinden is," zegt Tom.

"Ja, dat wil ik graag een keer zien," zeg ik en Tom knikt en na even kijk ik mijn ogen al uit. "Ik had niet verwacht dat het zo dicht bij huis, zo mooi zou zijn," zeg ik en Tom glimlacht even waarna hij de auto even aan de kant zet. Hij drukt z'n lippen op die van mij en ik zoen hem terug.

"Het is dat we geen condooms hier hebben, maar anders zouden we eens een keer seks hebben op een wat spannendere plek dan alleen maar in bed," zegt Tom.

"Van mij mag je hoor," zeg ik verleidelijk.

"Volgens mij denk je nu al niet meer helder," zegt Tom lachend en ik trek een pruillip waarna Tom weer recht gaat zitten om verder te rijden.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihi
    Spannende plekjes worden het dus

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen