Bill POV.

Sorry Michael, ik weet nog niet wanneer ik kan. Ik ben nogal druk. Als ik het weer wat rustiger heb laat ik het je weten. Xxx Bill

Ik verzend het berichtje waarna ik mijn gsm weer wegstop zodat ik kan gaan eten. "Hmm, het is wel lekker. Jammer dat we hier vanwege Bianca na vandaag niet meer heen kunnen," zeg ik zachtjes.

"Ze werkt niet altijd hier. Als we dat in de gaten houden," zegt Tom en ik knik even. Daar heeft Tom gelijk in, maar als ze net achter is zien we haar niet gelijk, maar ach, al komen we haar nog een keer tegen, zolang ze normaal doet is dat ook niet het aller grootste probleem. Ik denk dat ze door dat contactverbod langzaam is gaan leren.Wanneer we weer thuis zijn leggen Tom en ik de kinderen op bed waarna we beneden op de bank gaan zitten. "Ik was een beetje bot zeker?" Vraagt Tom onzeker.

"Wanneer?" Vraag ik.

"Over de kipnuggets," zegt Tom.

"Oh schat, dat was ik allang weer vergeten. Het is niet erg. Ik snap dat je bang was dat het te groot zou zijn voor de kinderen," zeg ik en Tom knikt waarna ik zijn hand in die van mij neem.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihi
    Het is goed Tom
    Je hebt Bill en die snap het

    5 dagen geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen