Bill POV.

Frauke is nu twee dagen oud, maar ik heb Timothy nog niet gezien. "Erik, waarom is Timothy nog niet geweest voor z'n zusje?" Vraag ik daarom.

"Hij is gewoon wat uit z'n doen. Ik mag hem ook niet meer knuffelen, maar ik zorg ervoor dat hij snel alsnog naar z'n zusje komt kijken. Ik weet hoe enthousiast hij was over het feit dat hij nog een broertje of zusje zou krijgen," zegt Erik.

"Dat klopt. Dat merkte ik ook, maar, heeft hij misschien toch hulp nodig in verband met die verkrachting?" Vraag ik en ik kijk even of Tom niet in de buurt is, want hem heb ik nooit wat verteld omdat hij zich op andere dingen moet focussen.

"Misschien wel. Sorry dat ik telkens deed alsof er niks aan de hand was, maar jij was hoogzwanger en ik wou niet teveel zeggen over Timothy," zegt Erik.

"Dat begrijp ik," zeg ik, want dat is precies waarom ik Tom niks heb verteld, dus als ik hier boos over zou worden, dat zou niet eerlijk zijn. "Weet je lieverd, maak maar een bad voor hem klaar," zeg ik tegen Erik en Erik knikt.

"Dat gaat hij fijn vinden," zegt Erik en ik knik even waarna Erik wegloopt en ik kijk even naar Frauke.

"Je ontmoet je oudste broer vanzelf wel."

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ze moeten echt snel ingrijpen
    En anders Tom en Timothy samen praten!
    Misschien helpt dat hem

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen