Tom POV.

Eenmaal thuis kijk ik even naar Bill. "Bill, je kan uitstappen, we zijn thuis," zeg ik.

"Oh, ja, sorry," zegt hij en ik lach even waarna we allebei uitstappen en ik doe de deur op slot. "Je bent echt het beste vriendje dat iemand zich maar kan wensen," zegt Bill.

"Awh, dat is lief schat," zeg ik en ik geef hem een liefdevolle zoen waarna we naar de voordeur lopen en ik doe de sleutel in het slot om de deur te openen. "Ik ben wel blij dat ik nu auto kan rijden, want ik moet binnenkort een stage voor twee weken doen en nu kan ik ook opties iets verder weg kiezen," zeg ik en Bill knikt begrijpend.

"Dat is wel fijn inderdaad. Anders zijn je opties ook zo beperkt, maar dat betekent dus dat je er die twee weken niet voor mij bent op school," zegt Bill zachtjes.

"Bill, maak je daar nu maar niet druk om. Je bent nu toch bevriend met die Joyce? Zij kan vast bij je blijven en daarnaast, als ik twee weken stage moet doen, dan moet Steven dat ook, dus heb je sowieso geen last van hem," zeg ik.

"Oh ja, je hebt gelijk," zegt hij en ik zie zijn wangen rood kleuren. "Heb je eigenlijk al wat gevonden?" Vraagt Bill en dat is dus net het probleem, ik heb wel dingen geprobeerd, maar nergens met succes, maar nu kan ik ook verder weg proberen, dus hopelijk slaag ik dan wel om op tijd een plekje te vinden. Het is gewoon dat de meeste liever een langdurige stagair willen en niet één voor maar twee weken. De langere stages komen ook nog wel, maar dit schooljaar nog niet.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ik vind dag vreselijk een plek zoeken voor 2 weken toen
    Ik snap Tom probleem maar hij vind wel een plek

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen