Tom POV.

Na twee weken heb ik officieel de administratieve baan bij het dierenasiel. Nu moet ik mijn baan opzeggen, dan nog een aantal weken volhouden en dan aan de slag bij een nieuwe, hopelijk leukere baan. "Ik ben zo blij voor je Tom," zegt Bill en hij slaat z'n armen om mij heen.

"Dank je schat. Ik ben er ook echt heel blij mee en ik kan niet wachten tot ik daar aan de slag kan gaan," zeg ik en ik leg mijn hand op Bill z'n buik en hij glimlacht even naar mij.Vandaag is eindelijk mijn eerste werkdag bij mijn nieuwe baan. Ik ga dan ook met een goed humeur onderweg. "Hallo, ik ben Tom Kaulitz, de nieuwe medewerker op de administratie," zeg ik.

"Ja, natuurlijk. Je krijgt eerst een rondleiding, ook langs de dieren en daarna krijg je uitleg over de systemen zodat je aan de slag kan. Je werkt dagelijks tot half 5," zegt de vrouw en ik knik even waarna ze iemand oproept.

"Hallo meneer Kaulitz, loopt u maar mee," zegt de man die nu naar mij toekomt en ik volg hem de trap op, eerst naar links. "Dit zijn de kleedkamers, maar dat is eigenlijk alleen belangrijk voor de dierverzorgers vanwege hun werkkleding. Hiernaast kan je pauze houden," zegt de man en ik knik even. "Dan gaan we nu naar de dieren, beginnend bij de katten omdat die hier ook op de boven verdieping zijn," zegt de man en ik knik even waarna ik de man volg.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Dat word veel leuker voor tom

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen