Bill POV.

Wanneer Mark uit school komt zit ik met Riley op schoot. "Mark!" Roept Riley en ik zet hem op de grond zodat hij naar z'n grote broer kan toerennen en hij geeft Mark een knuffel.

"Hey broertje," zegt Mark en hij geeft Riley een kusje. "Waar is Anita?" Vraagt Mark dan aan mij.

"Die is gewoon aan het spelen," laat ik hem weten en Mark knikt even.

"Zij met pop spelen!" Roept Riley en Mark knikt met een glimlach.

"Dan ga ik nu naar Thomas. Is hij bij Leentje?" Vraagt Mark.

"Dat weet ik eigenlijk niet. Het kan ook zo zijn dat hij in jullie slaapkamer is, maar je vindt hem wel," zeg ik. "Oh, trouwens, Mark, heb jij Ben nog gezien?" Vraag ik en Mark schudt z'n hoofd en ik zucht even. Waar hangt Ben nu weer uit? Hij wordt met het uur moeilijker te handhaven. En dat terwijl het zo'n lief knulletje was. Ik weet nog goed hoe hij bij Tom was toen hij nog maar twee was en ook de jaren die volgde. Hij hechte zich zo makkelijk aan Tom en hij wou ook altijd met mij knuffelen, maar hij is echt aan het veranderen. Dat hij ouder wordt is logisch, maar het gaat de verkeerde kant uit.

Ik besluit dan maar naar Tom toe bellen, die vrij snel op neemt. "Is er wat aan de hand schat?" Vraag ik.

"Ben is nog niet thuis," zeg ik.

"Misschien is hij nog wat blijven hangen, of moest hij nablijven. Hij komt vanzelf wel thuis," zegt Tom en ik zucht even. De school is dichtbij huis, daarom dat we het ook nu al aandurfde om hem alleen te laten gaan, maar als dit blijft gebeuren sta ik binnenkort gewoon weer op het schoolplein hem op te wachten.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaha dat snap ik wel
    Verspilde kans benn

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen