Tom POV.

"Hey, Bill, wat is er?" Vraag ik en ik leg mijn hand op zijn schouder.

"Ik, de, fuck, het was brandstichting Tom. Iemand heeft moedwillig ons gezin in gevaar gebracht! Wie doet nou zoiets? Iemand die wraak wil nemen voor zaken die we ooit hebben gehad, ook al, hoe kunnen die ons adres achterhalen? Ze weten onze naam geen eens," ratelt Bill aan één stuk door.

"Mijn stiefvader," zeg ik zachtjes.

"Wat? Maar dat gesprek laatst in de gevangenis was toch juist goed gegaan?" Vraagt Bill.

"Of hij deed dat zo lijken. Hij is een goede leugenaar Bill, zelfs voor agenten is daar moeilijk doorheen te prikken," zeg ik zachtjes.

"M.Maar, dan heeft hij iemand ingehuurd," zegt Bill zachtjes en ik knik even.

"Ik weet één ding, mijn stiefvader heeft nooit om mij gegeven. Hij tolereerde mij omdat ik het kind van zijn vrouw was, maar dat was dan ook alles. Mijn moeder zou, hoe slecht ze ook was, haar eigen kleinkinderen niet in gevaar brengen, maar mijn stiefvader denkt daar niet aan. Oh, ik moet Luna nog bellen, voordat ze over twee dagen voor een afgebrand huis staat," zeg ik en ik pak Bill z'n gsm en geef die terug aan hem, wie weet is die andere persoon die hem vertelde over de brandstichting blijven hangen en zodra dat gesprek weer is hervat loop ik naar de keuken om Luna te bellen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Lekker zooitje

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen