Foto bij I Want You

Stukje met liefde tussen Louis en Lynn(H)jullie zijn gewaarschuwd niet voor de jonge oogjes bedoelt!

het cadeautje dat Louis aan Lynn gaat geven met haar verjaardag.

Maybe... I'm still writing this story because I miss 1D being a happy family, I miss all their Iconic phrases I miss them and want them to be friends again. Of course I want them back together again but hearing/reading about how unhappy Zayn was I don't want that. Comment "Vas Happenin" if you agree

Oke mijn gedachtes haha Ik had weer een ideetje voor een sad hoofdstuk of in ieder geval met veel drama (Niet deze don't worry)

veel lees plezier!!

Hoe Louis over Lynnie denkt.

liedje voor dit hoofdstuk Thank you Zayn....

Louis William Tomlinson


De avond is alweer gevallen, en de meiden kunnen zo ook weer eens verschijnen. Voor dat ze er zijn, heb ik besloten om nog even wat te gaan trainen, tenminste dat wilde ik maar ik ben zo diep in gedachte dat ik nog steeds in de kamer ben. Vanavond heb ik een avondje met Lynn alleen, hier heb ik best wel weer eens behoefte aan gewoon om met haar alleen te zijn. Een date night ik heb haar deze 6 weken nog niet echt uit kunnen nemen omdat we niet zoveel vrije tijd hadden. Daar komt vanavond verandering in, ik heb haar favoriete eten gekocht, favoriete thee en favoriete chocolade daarnaast nog een cadeautje ik heb het gegokt toen ze een keer naar een ring keek in een etalage, uiteindelijk heeft ze die niet gekocht omdat ze haar maat niet hadden. Toch heb ik die ring ook gekocht, ik heb hem zelfs op maat laten maken. Ik houd gewoon teveel van haar en ik wil haar blij maken. Ik leg de cadeautjes klaar omringd door diep rode rozenblaadjes. Ik voeg er nog een kaartje bij 'My love, I love you so much, all of this is for you. You are the key to my heart, my soul, and my love for you will never die. Louis' ondanks dat ik zo'n rommelkont ben, maak ik dan toch de kamer een beetje netjes. Vooral het bed want stiekem hoop ik toch wel dat we daar eindigen met z'n tweetjes, ik spuit nog een beetje cologne op doe wat nette kleren aan. En loop zo door naar de rest, "ohh Louis, wat ben jij van plan buddy?"

Vraagt Niall mij. "Ik heb vanavond een date night met Lynn." Antwoord ik hem "nice! Het is je gegund hopelijk word je niet gestoord door mevrouw carter." "Ach, ik doe gewoon de deur dicht en hang een bordje 'Niet storen' op." Lach ik "goed idee!" Lacht Niall. Als de meiden weer terug zijn, glimlach ik naar Lynn, maar de blik van Dwayne is mij zeker niet ontgaan. Gewoon misselijk makend hoe hij haar van top tot teen bekijkt, alsof ze een stuk vlees is. Hij begint nog net niet te kwijlen, maar likt wel zijn lippen af. Verlekkerd kijkt hij haar nog eens aan. "Anne, wat ben je toch een lekker wijf. " Zegt hij dan opeens, "waarom gebruik je toch steeds mijn tweede naam Dwayne?" "Ik vind die gewoon mooi, net als jij, I would kill for a woman like you." Anne is zijn bijnaam voor haar omdat haar tweede naam Joanne is. "Leuk geprobeerd vriend" sis ik door mijn tanden heen naar hem als ik naar Lynn loopt, ik zie Dwayne zijn gezicht vertrekken van schaamte. "Louis" glimlacht Lynn voordat ze haar lippen op die van mij drukt. Gretig kus ik haar terug oeff haar gezicht is echt zacht.

Kussend, maken we onze weg richting mijn kamer. "Ugh je ruikt zo lekker" Zegt Lynn zachtjes. "Je maakt mij gek met wat je doet weet je dat" fluister ik in haar oor. Mijn hand laat ik zachtjes over haar heup glijden, snel doe ik de kamer deur open. Al zoenend lopen we naar binnen, met mijn tong proef ik haar lippen, en al snel raken onze tongen in een vurig liefdes spel. Wat heb ik haar lippen toch gemist, al heb ik die deze ochtend nog kunnen kussen, toch krijg ik er geen genoeg van. Ik trek haar zachtjes meer naar mij toe om haar nog dieper te kunnen kussen. Tijdens het kussen laat ik mijn handen over haar rug glijden, en na een tijdje breek ik de kus. En glimlach naar haar "Ik hou van je" zeg ik haar "Ik ook van jou" glimlacht ze. "Heb je trek? Ik heb je favoriete maaltijd gehaald." "Ah zo lief, maar dat hoeft toch helemaal niet gekkie." Zegt ze, "Ik houd gewoon van je en wil je verwennen." Zeg ik als ik een kusje plant op haar voorhoofd. Nogmaals kijk ik haar vragend aan "Ja Louis, ik heb trek. En ik houd ook van jou" zegt ze glimlachend, dan kus ik haar lippen weer, om die vervolgens weer te verlaten, en het eten te gaan regelen.

"Schat, ik heb wat voor je." Zeg ik als we beide vol zitten, en trek haar zachtjes mee, naar het tafeltje die ik deze middag gevuld heb, met cadeautjes en rozenblaadjes. Vragend kijkt ze mij aan, maar dan ziet ze het kaartje, ze pakt het op en begint te lezen. "Aaw Louis" snikt ze. "Wat is er lieffie, waarom moet je huilen?" Vraag ik haar verbaast. "Dit is gewoon te lief." Zegt ze zachtjes en ze veegt haar tranen weg, snel geef ik haar een kusje als ik het eerste cadeautje aan haar geef. "Oh mijn god Louis, dit is prachtig!" Zegt ze enthousiast, waarop ik glimlach ze glimlacht breed en draait haar om waarna ze mij het kettinkje geeft en haar haar uit de weg haalt. Ik glimlach, en doe het kettinkje bij haar om, en ik plant een flinter dun kusje op haar schouder. Daarna geef ik haar het tweede cadeautje, haar mond valt open bij het uitpakken. "Maar Lou, deze hadden ze toch niet in mijn maat?" Ik begin te glimlachen "ik heb hem op maat laten maken, ik zag hoe teleurgesteld je was toen ze hem niet in je maat hadden." "Oh mijn god dat is echt zo lief" zegt ze en drukt gelijk haar lippen op die van mij, gewillig kus ik haar terug. Zachtjes, duw ik haar op bed terwijl mijn lippen op die van haar geplakt zitten. Smak geluiden vullen de ruimte en zachtjes klim ik bovenop haar, ik kus haar heerlijke lippen weer, en laat ik mijn lichaam tegen die van haar aan schuren.

Kleding vliegt door de kamer, gretig kus ik haar lippen, en bijt ik zachtjes haar onderlip. Ik verlaat haar lippen en laat ik zachtjes mijn tanden langs haar nek schrapen, geen enkele millimeter van haar lichaam, wordt niet ontdekt door mijn lippen. Haar zachte zuchten van genot laten mij ook opwinden, ik ga door met wat ik doe en druk kusjes in haar binnenbeen. Zachte kreunen verlaten haar lippen. "Hmm" Ik ga door met waar ik mee bezig was en ik merk hoe nat ze al is. "Hmm Louis pleasee." Smeekt ze, ik weet al gelijk wat ze wil maar ik neem het besluit om haar nog even te plagen. "Vertel me hoe graag je het wil" grijns ik dan draait ze mij met haar dunne lichaam om, zodat zij bovenop zit ze begint mij te zoenen. Ze laat haar lippen langs mijn kaak gaan en daarna mijn oorlel in mijn nek begint ze zachtjes te zuigen, en gaat weer lager. In de tussen tijd schuurt ze haar heupen over mij heen. Haar blauw gekleurde lingerie schuurt tegen mijn boxer aan, wat mij best wel gek maak. Ik druk haar meer tegen mijn boxer aan, wat ons beide opwind. Zachte kreunen verlaten onze lippen. Ik begin haar borsten te betasten, en laat haar lingerie van haar schouders glijden. Verliefd, bekijk ik haar lichaam als ze uiteindelijk naakt is. Toch lijkt ze iets wat verlegen, dus ik trek dan ook maar alles uit om haar wat fijner te laten voelen. Ik duw haar weer op het bed en laat onze lichamen weer tegen elkaar aan schuren.

Ik stoot in haar. Dit heeft veel te lang geduurd, haar lichaam heeft mij veel te gek gekregen de hele dag dacht ik al aan haar, op welke manier dan ook. Kreunen vullen de ruimte, haar nagels laat ze over mijn rug glijden. Terwijl we vrijen, kussen we elkaar diep. "Oh Louis, ga door." Kreunt Lynn van genot, ik stoot nog lekker door en begin het tempo op te voeren. We kreunen het uit, nogmaals voer ik het tempo op haar hoofd duwt ze diep in het kussen, en haar onderlichaam krult ze zodat ik dieper in haar komt. Haar bovenlichaam dicht tegen die van mij aan, beide schreeuwen we het uit van genot. "Oh Damn Lynnie.." Kreun ik haar naam, en ik voer de tempo op naar de hoogste versnelling.


Same Louis...

Reacties (1)

  • Lexia

    Oehh een smutstuk!! Goed geschreven lynnie;)

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen