Tom POV.

Het is inmiddels maandag, en ook al was ik niet echt fan van het idee, Bill en ik hebben Brian gevraagd bij de kinderen te blijven. Dan kon hij bij z'n zoon zijn en daarnaast mist Chloé d'r halfbroer ook.

"Ben je er klaar voor Bill?" Vraag ik.

"Een beetje misselijk, maar dat komt door de zwangerschap, niet dat ik zenuwachtig ben. Ik bedoel, er is geen reden om zenuwachtig te zijn, toch?" Vraagt Bill en ik lach even.

"Er is zeker geen reden om zenuwachtig te zijn," zeg ik en ik kan niet ontkennen dat ik het toch fijn vindt om Bill weer echt in mijn leven te hebben, wat hij ook heeft gedaan.

We lopen de school in en even later zitten we tegenover de juf van Chloe. "Ik moet jullie eerlijk vertellen dat ik tegenover Chloé heb gedacht dat jullie haar hadden mishandelt. Dat was dom, want ik weet natuurlijk van haar aandoening en ik wil dan ook mijn welgemeende excuses aanbieden," zegt ze en Bill en ik knikken alleen maar. "Daarnaast is Chloé sindsdien wel boos op mij en dat helpt niet met haar lesgeven," zegt de juf.

"Chloé vind het nooit leuk als iemand negatief spreekt over ons, of haar halfbroer of haar broertjes. Chloé is erg gevoellig, maar als wij met haar praten kunnen we ervoor zorgen dat haar lesgeven niet meer wordt belemmert omdat ze boos op u is," zeg ik, want ook al was het fout van de juf, ze is niet de enige die wel eens iets zegt of doet zonder na te denken.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaha sorry
    Die excuse had ze wel meteen mogen geven aan chloe als snap ik even dat ze anders dacht

    3 dagen geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen