dark blue dress • black heels • silver necklace with a P
Zaheer leek te luisteren naar Pandora haar monoloog over hoe ze normaliter deze avonden overleefde. Een combinatie van drank en een spel met zichzelf zorgde ervoor dat ze zich nog wel vermaakte.
"Op die manier houd je het een beetje interessant... en verassend...” Bleef ze praten zonder op te letten of Zaheer iets wou zeggen. “En jij?" vroeg ze uiteindelijk.
Hun blikken bleven onafgebroken op elkaar gericht.
“Sinds vader de functie Head of the Department of Magical Law Enforcement bekleed, ontzettend veel.” vertelde Zaheer aan haar. ”Dat drankspel dat je bedacht hebt, dan klinkt interessant. Kunnen we dat nu spelen? Ik daag je uit deze avond.”
Daag je uit? dacht Pandora even verward. Hoezo uitdagen? Viel er iets te winnen? Ze was over het algemeen niet het type competities of wedstrijden. Winnen was niet iets wat haar wist te charmeren. Pandora was meer bezig met de weg dan met de bestemming.
Maar Zaheer bleef haar aankijken met een charmante glimlach op zijn gezicht, hij verwachtte duidelijk een antwoord op deze vreemde vraag.
“Durf je dat aan, of heb je nog een aantal basis regels nodig?” Zei hij vervolgens, toen Pandora niet meteen antwoordde.

Pandora bleef de Zwadderaer even aankijken. Een spel spelen met iemand van die afdeling was een gevaarlijk spel, dat wist zelfs Pandora die zich meestal niet te veel bezighield met de strijd tussen de afdelingen.
"Basisregels kunnen geen kwaad." zei Pandora en werd kort afgeleid door de koks die het aperitief zo te zien bijna af hadden. "We kennen elkaar niet, dus is het goed om te weten wat de basis principes zijn van het spel." zei ze, scherper dan dat ze meestal sprak.
"En daarnaast wil ik een extra spelelement toevoegen." Pandora voelde zichzelf langzaam enthousiaster worden over deze avond. Voelde het ook zo voor spelers van het Quidditch team? Steeds meer geïnvesteerd in het spel en je team.
"Vanavond moeten we allebei een aantal woorden in het gesprek weten te werken..." stelde ze voor. ".. en als je dat lukt dan moet de ander drinken. " improviseerde ze. "De woorden die jij in het gesprek moet brengen zijn...." Ze dacht even na. "hmmmmm..." ze tikte tegen de rand van haar champagne glas aan. "Flubberwurm... hypocrietspriet... en toast!" sloot ze de reeks tevreden af.
Ze pakte de fles champagne uit Zaheer zijn handen en schonk haar eigen glas opnieuw bij. Vervolgens keek ze hem afwachtend aan, hoe zou hij gaan reageren op haar nieuwe voorstel?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen