Tom POV.

"Hier hebben we een aantal kittens zitten. Als administratief medewerker is het belangrijk dat je alles over de dieren hier bijhoudt. Welke dieren zijn er aanwezig, welke zijn net geadopteerd en ook alle gegevens. Als je het geen probleem vindt mag je ook de tekstjes voor op onze site schrijven, maar dat hoeft niet," zegt hij.

"Oh, ja, dat lijkt mij heel leuk," zeg ik en de man knik waarna ik naar de kittens kijk. Wat een schatjes zijn het ook.

"De puppy's die we beneden hebben komen hier ook regelmatig waardoor de kittens aan honden wennen en de puppy's aan katten," zegt hij en ik knik even. Misschien moet ik Bill toch gaan vragen of we niet een kitten en een puppy kunnen adopteren, met dat ik graag een kitten zou willen en Bill een puppy, dus waarom niet beiden?

Na even volg ik de man ook nog naar de knaagdieren, konijnen en andere dieren naast honden en katten en als laatste gaan we beneden naar de kennels van de honden. "Oeh, wat een leuke puppy's," zeg ik en de man lacht even.

"Ze zijn ook heel lief. Daarachter zijn dan nog de ruimte van de dierenarts, de trimsalon en natuurlijk een opbergruimte," zegt de man en ik knik. Ik voel mij hier nu al thuis en dan ben ik nog niet eens aan het werk.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Zo leuk werk
    Veel beter voor Tom

    5 dagen geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen