Bill POV.

Ik volg Erik gelijk wanneer hij in paniek naar mij is toegekomen. In de badkamer glijden mijn ogen van een baby naar Timothy. "Sorry," zegt Erik zachtjes en ik knik even waarna ik naar Timothy toeloop.

"Hij is gewoon uitgeput. Ik laat natuurlijk wel nog een dokter naar hem kijken, maar voor nu kan hij beter gewoon op bed gaan liggen," zeg ik.

"Zeker?" Vraagt Erik onzeker.

"Heel zeker. Als ik iets ergers zou vermoeden zou ik daar ook naar handelen he," zeg ik, want Timothy is tenslotte mijn zoon. "Pak jij de baby, dan breng ik Timothy naar bed," zeg ik en nu hebben we ook een verklaring waarom Timothy al maanden raar doet en vooral waarom hij ineens een andere kledingstijl aannam.Een uur later zitten Erik en ik nog steeds bij Timothy. "Is er eigenlijk een naam voor de baby?" Vraag ik.

"Rein," horen we Timothy ineens mompelen terwijl hij nog slaapt.

"Ik denk dat, dat de naam van onze zoon wordt," zegt Erik dan.

"Zeker weten?" Vraag ik en Erik knikt en een half uur later wordt Timothy dan toch wakker en ik vraag mij nu toch wel af waarom Timothy het zelfs niet aan Erik heeft verteld, want hij moet toch weten dat Erik er niet moeilijk over zou hebben gedaan. Dat is alleen al duidelijk als je hem nu al met Rein ziet.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Gelukkig is er niet iets heel erg
    Ja meneer!
    Waarom zie je niks

    1 dag geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen