James P.O.V

Het begint te sneeuwen en het is koud. Ik zucht ik zet mijn koptelefoon weer op en luister naar muziek. Tot de bus stop. 'Waarom stoppen we?' vraagt Jack die helemaal achterin zit. 'Er staat daar een jongen,' zegt Silvia. 'Hé, rij je mee?' vraagt Mark aan die jongen. Die jongen schrikt. 'ohh, ja graag als het kan,' zegt hij. 'Tuurlijk!' roept Mark enthousiast. De jongen glimlacht. 'Hier een deken,' zegt Tori die net aan komt met een deken.

'Een b·b·b·beer,' roept Willy en hij valt flauw. Iedereen rent naar het raam. Er komt een grote windvlaag en er komt veel sneeuw voor waardoor het moeilijk is om te zien. 'Oké we kunnen verder,' zegt de jongen die weer naar binnen komt lopen. Iedereen kijkt hem aan.

'Vanaf hier kan ik weer zelf veder,' zegt de jongen 'Bedankt voor de rit,'. Iedereen zwaait en andere roepen doei.

Dan komen we eindelijk aan bij Alpine. 'Wij komen voor Aiden frost,' zegt de coach tegen een meisje met een strohoed. 'Die is aan het skiën,' zegt ze. 'Nee, hij is aan het snowboarden,' zegt een andere. 'Nee, hij had het over bobsleeën,' roep de jongen die naast me staat. Dan horen we voetstappen. 'Oh, daar komt hij,' en het meisje rent naar de deur. 'Aiden er zijn mensen voor je!'

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen