Maandag 1 juli 2019

Mijn eigen bed in mijn eigen appartement slaapt nog steeds het beste. Ik rek me uit. Naast me ligt Lola die al wakker blijkt te zijn. Ze was net als ik erg blij dat ik weer terug ben. Donderdagavond had ze zich verstopt in mijn oude slaapkamer bij mijn ouders. We hebben samen minstens tien minuten gehuild voordat we bij het diner aan sloten. 'Goedemorgen slaapkop.' Zegt ze glimlachend. 'Goedemorgen' mompel ik. 'Zeg. Wie is deze knappe vent?' ze draait haar telefoon naar me toe. Ik zie een foto van Carlos zijn instagram. 'Dat is Carlos. Teamgenoot van Lando.' Ze scrolt verder. 'Ziet er goed uit hoor. Misschien moet ik hem eens een berichtje sturen.' Ik frons mijn wenkbrauwen. 'Wat is er gebeurd met strong independent woman?' 'Ik ben nog steeds strong en independent. Ik neem de eerste stap.' zegt ze lachend. Ik knik. 'Juist ja. Ik kan je ook gewoon toevoegen aan de groepsapp als je dat wilt?' Ze kijkt op. 'Groepsapp?' ik knik. 'Ja met Lando, Carlos, Max, Daniël en nog een paar. Maar dat is een ja dus?' Ik pak mijn telefoon van het nachtkastje. 'Uh, ja obviously. Alleen maar handig aangezien ik met je mee ga volgende week.' Ik voeg Lola toe aan de groepsapp en stuur er zelf nog een berichtje achter aan:
Hey guys, I added my dearest friend Lola. She joins me on my next trip and will be at the GP of Great Britain as well.

Lando's pov:

Raceweekend is over en Lando zit in het vliegtuig. Het nieuws dat Sarah even thuis is en straks bij hem, heeft hem veel goed gedaan. Hij had zich voornamelijk moeten focussen op het weekend, maar het gemis van Sarah maakt het hem niet gemakkelijk. Carlos stoot hem aan. 'You good?' Lando knikt. 'Come on man, tell me.' Carlos kijkt hem streng aan. 'I couldn't really get my focus this weekend.' geeft hij toe. Carlos schudt zijn hoofd. 'And even without the focus you ended up being sixth.' Lando knikt. 'True.' 'You miss her.' constateert Carlos. Carlos pakt zijn telefoon erbij en ontgrendelt deze. 'Sarah added someone to our groupchat.' Merkt hij op. Lando pakt ook zijn telefoon en opent de groep. 'You're right. That's her best friend.' Lando glimlacht. Sarah neemt haar mee naar Engeland volgende week. Hij weet hoeveel ze voor haar betekend en hoeveel ze elkaar gemist hebben. 'Her best friend is cute.' Carlos heeft haar opgezocht op instagram. 'Oh! Do you like her?' Lando grijnst. Na aanleiding van de verhalen van Sarah weet hij dat Lola best goed bij hem zal passen. Carlos draait met zijn ogen. 'You know I'm not seeking for something serious.' 'I know. So don't hurt her or Sarah will come after you.' De jongens lachen. 'I won't. I might try flirting with her a little.' Lando stuurt Sarah nog een berichtje voordat hij zijn headset opzet en muziek aanzet vanaf zijn telefoon. Over een uurtje landen ze in Engeland. Carlos blijft een tijdje in Engeland. In ieder geval tot en met de GP. Ze zijn sinds dit jaar teamgenoten, maar Lando en Carlos kunnen het erg goed met elkaar vinden. Dat had hij van te voren ook niet gedacht. Lando hoopt dat ze nog lang mogen samenwerken, maar weet ook dat er altijd een kans is dat hij of Carlos naar een ander team gaan als ze daar een kans zien om te groeien in hun race carrière.
Een paar uur later staat het vliegtuig weer aan de grond. Lando vindt het fijn om weer thuis te zijn. Hopelijk kan hij zijn familie nog zien voor de GP. Net als hij, hebben ook zij het erg druk. Lando pakt zijn handbagage en loopt rustig naar de uitgang. Een taxi brengt hen naar zijn huis. Carlos en Lando hebben afgesproken om die middag nog even samen door te brengen, voordat Carlos naar een hotel in de buurt gaat.
'Can we play something else?' klaagt Carlos als hij zijn zoveelste potje fifa heeft verloren van Lando. Lando lacht. 'Sure. Your choice.'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen