Bill POV.

De volgende dag bel ik gelijk naar mijn baas zodat ik haar kan vertellen wat ik heb besloten. "Hoi, ehm, ik wou melden dat ik heb besloten niet meer naar kantoor te komen tot een aantal weken na mijn bevalling. Ik zal wel blijven schetsen logischerwijs, want als ik inspiratie heb ga ik daar natuurlijk gelijk wat mee doen," zeg ik.

"Natuurlijk, je moet ook genieten van deze periode. Wij redden ons ook wel. Natascha komt binnenkort ook met een nieuwe lijn, dus we zullen niet stil staan," zegt mijn baas.

"Dat is mooi," zeg ik met een glimlach.

"Oh, Bill, je had hier nog wat schetsen laten liggen. Zal ik Natascha vragen die naar jou toe te brengen?" Vraagt mijn baas.

"Als ze dat geen probleem vindt," zeg ik.

"Dat vindt ze vast niet. Jullie kunnen het toch goed vinden," zegt mijn baas, waar ze gelijk in heeft. Natascha is een soort vriendin van mij geworden op het werk.In de middag gaat de bel en ik loop naar de deur en zoals verwacht staat Natascha daar. "Hey, dit zijn de schetsen," zegt ze en ze geeft ze aan mij en ik knik even. "Spannend he, dat is binnenkort vader wordt," zegt ze en ik knik even, maar ik heb er wel zin in. "Ik heb een vriendin die meer dan een jaar van het leven van d'r kind gemist heeft, dat lijkt me vreselijk," zegt Natascha en ik kijk haar even aan, want het verhaal klinkt mij bekent in de oren.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh oh oh
    Dit word leuk
    Nu bill thuis blijft

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen