Tom POV.

Na even loop ik met mijn tante Lieke de woonkamer in en niet veel later vertrekken Alex en Lieke dan ook weer. "Ben je okay?" Vraag ik aan Bill en ik zie hem langzaam knikken.

"Wanneer de kinderen thuis zijn moeten we Thiago en Jennie bij Clay brengen, niet?" Vraagt Bill en ik knik.

"Tenzij je dat nu liever niet hebt. Ik bedoel, twee kinderen naar hun andere vader en Elene boos, ik kan begrijpen dat je Thiago en Jennie dan liever hier zou houden," zeg ik, om aan Bill te laten weten dat, dat een serieuze optie is.

"Nee, het is okay. Thiago en Jennie vinden het altijd leuk bij hun vader, ik wil niet dat zij ook nog boos op mij worden," zegt Bill.

"Okay, dan brengen we ze gewoon," zeg ik en Bill knikt.In de middag vertrekken we dan naar Clay toe samen met alle kinderen. Bill duwt de kinderwagen en ik houdt ondertussen de kinderen in de gaten terwijl Elene de positie heeft ingenomen zo ver mogelijk bij Bill vandaan, ondanks het feit dat ze normaal gesproken altijd wilt helpen met het duwen van de kinderwagen.

Bij Clay druk ik op de bel waarna we naar binnen stappen en de kinderen even kunnen spelen. "Bill, Tom, jullie moeten erover nadenken om mijn kind te dragen, zodra het kan," zegt Clay.

"Moeten?" Vraag ik en Clay knikt. "Ik wil het zo graag en jullie zijn de perfecte kandidaten," zegt Clay.

"Je kan dit ook met iemand anders proberen te regelen. Waarom zijn anderen geen optie? Iemand die het wel echt wilt. Die ook echt een kind nog wilt," zeg ik.

"Ik, uh," begint Clay.

"Waarom wij Clay?" Vraag ik en Bill legt z'n hand op die van mij.

"Omdat ik verliefd op jullie ben!" Roept hij dan ineens uit en niet alleen wij kijken hem verbaasd aan, ook de drie oudste kinderen kijken op.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Wacht wat!
  Clay serieus!
  Je dwing Tom je dwong Bill en nu dit?!

  1 maand geleden
  • syllie1992

   Ik denk dat niemand Clay ooit 100% gaat begrijpen🤐

   1 maand geleden
  • Luckey

   Nee en wij ook niet

   1 maand geleden
  • syllie1992

   Nee, dat is zeker zo:)

   1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen